Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n itäisen konferenssin jatkajat nyt selvillä – Celtics varmisti viimeisen semifinaalipaikan jännitysnäytelmässä

Boston Celtics eteni itäisen konferenssin semifinaaliin
Pixabay

Boston Celtics eteni viimeisenä joukkueena itäisessä konferenssissa konferenssin semifinaaleihin. Hyvin otteluparissa mukana pysynyt Atlanta Hawks joutui lopulta taipumaan kotonaan koriluvuin 120-128.

Celtics oli ennalta ottelupariin selkeä ennakkosuosikki, mutta se lipsui sarjan aikana muutamaan otteeseen ja päästi Hawksin mukaan taisteluun. Varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa viime vuoden NBA-finalisti kuitenkin päätti, ettei seitsemättä peliä enää nähtäisi.

Kuudes ottelu oli äärimmäisen tiukka ja johtoasema vaihtui pelin aikana 22 kertaa.

– Puhuimme pelin loppuun saattamisesta. Minusta tuntui, että viime pelissä olimme suurimmaksi osaksi kunnossa. Mutta tänä iltana oli kiireen tuntua. Ymmärsimme, kuinka tärkeää oli, ettei sarja pitenisi seitsemänteen otteluun, Celticsin Al Horford kommentoi.

Celticsin tutut pistemiehet kantoivat pistevastuuta myös perjantain ottelussa: Jayson Tatum heitti 30 pistettä ja Jaylen Brown 32. Neljännen ottelun Atlantalle ratkaissut Trae Young heitti 30 pistettä.

Konferenssin semifinaalissa Celtics kohtaa Philadelphia 76ersin, joka on saanut huilia jo noin viikon verran, sillä se voitti omassa otteluparissaan Brooklyn Netsin puhtailla 4-0 voitoilla.

Itäisen konferenssin toisessa semifinaalissa mittaa toisistaan ottavat Miami Heat ja New York Knicks. Heat eteni sensaatiomaisesti semifinaaliin voitettuaan koko NBA:n mestarisuosikiksi povatun Milwaukee Bucksin.

Läntisessä konferenssissa Denver Nuggets ja Phoenix Suns ovat ensimmäinen semifinaalipari. Toisen semifinaalin joukkueet ratkotaan mahdollisesti ensi yönä, kun Golden State Warriorsilla on mahdollisuus katkaista sarja Sacramento Kingsia vastaan ja Los Angeles Lakersilla puolestaan Memphis Grizzliesia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo