Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Jättiyllätys NBA:ssa! – Lakers murskasi ennakkosuosikin

Los Angeles Lakers vs Memphis Grizzlies, Anthony Davies

Los Angeles Lakers murjoi Memphis Grizzliesin 125-85 ja eteni pudotuspelien seuraavalle kierrokselle.

Memphis Grizzliesin Dillon Brooks keskittyi pelaamisen sijaan huuteluun ja totesi otteluparin alussa, ettei kunnioita ketään, ennen kuin he tulevat ja ‘“antavat hänelle 40 pistettä”. Huutelut olisi ehkä kannattanut säästää hieman myöhemmäksi, sillä Los Angeles Lakers murjoi Grzzliesin ottelusarjan ratkaisevassa ottelussa juurikin 40 pisteellä.

– Emme halunneet palata enää Memphisiin. Halusimme päättää sen tänä iltana, kotikentällä, joten olimme super motivoituneita, sanoi Lakersin Austin Reaves.

Lakers eteni pudotuspeleihin play-in turnauksen kautta, kun Grizzlies taas sijoittui runkosarjassa toiseksi.

Otteluparissa Lakersin kenties arvokkain pelaaja oli Anthony Davies, joka oli koko otteluparin ajan Lakersin puolustuspäässä kuin vuori, jonka ohi Memphis ei vain löytänyt tietä. Kun myös LeBron James on terveenä ja hyvässä vireessä, on joukkueen konferenssin semifinaalivastustajan syytä olla varuillaan.

Lakersin paras pistemies oli D’Angelo Russell, joka heitti uransa parhaat pudotuspelipisteet, 31. Grizzliesin joukosta yksikään pelaaja ei yltänyt yli 20 pisteeseen.

– Tämä on vasta alkua. Läpäisimme ensimmäisen tason ja nyt meidän on alettava keskittyä siihen, kenet saamme vastaan sunnuntain pelistä. LeBron sanoi viisaasti pelin jälkeen, että kyse on yhtä paljon meistä kuin vastustajasta. Meidän on oltava parhaita versioita itsestämme. Lakersin valmentaja Darvin Ham kommentoi.

Lakersin semifinaalivastus selviää vasta myöhään sunnuntai-iltana Suomen aikaa, kun Sacramento Kings ja NBA:n hallitseva mestari Golden State Warriors ratkovat otteluparin voittajan seitsemännessä ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo