Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-kuljettajat rumassa sanaharkassa: “Odottaisin samaa myös sinulta, k*sipää!”

Bakun sprinttikilpailussa sattui ja tapahtui
Unsplash

F1-tähdet Max Verstappen ja George Russell ottivat yhteen niin fyysisesti kilparadalla, kuin myös sanallisesti kilpailun jälkeen Bakussa lauantaina.

Max Verstappen ennakoi ennen lauantain sprinttikilpailua, että luvassa saattaisi olla “lisää kaaosta”. Hallitseva maailmanmestari ei ollut täysin väärässä, sillä vauhtia kyllä riitti. Red Bull kuskin epäonneksi, myös mies itse oli kaaoksen keskiössä.

Sprinttikilpailun avausmutkissa Mercedeksen George Russell ja Verstappen osuivat yhteen. Hollantilainen oli kilpailun jälkeen tilanteesta raivoissaan ja antoi Russellin kuulla kunniansa. Luonnollisesti Verstappen piti tilannetta englantilaiskuskin syynä.

Verstappen paineli kilpailun jälkeen suoraan Russellin puheilla ja kaksikon kuultiin puivan tilannetta teräväsanaisesti. Russell yritti selittää, ettei hänellä “ollut tilanteessa lainkaan pitoa”.

– Meillä kellään ei ole pitoa. Meidän kaikkien pitää jättää vähän tilaa. Odottaisin ensi kerralla samaa myös sinulta!, Verstappen kiehui ennen kuin kutsui Russellia vielä “k*sipääksi”

Russellilla oli tilanteesta kuitenkin eri käsitys eikä mies ollut odottanut Verstappenilta niin suoraa hyökkäystä. Russellin mukaan hänellä oli mahdollisuus yrittää laillista ohitusta ja koska Verstappen oli ulkopuolelta kurvissa, oli hollantilainen se, joka otti riskin.

– Olin hyvin yllättynyt siitä, miten vihainen hän oli, Russell sanoi.

– En aio antaa tilanteen mennä ohi vain koska hän on Max Verstappen. Olen täällä taistellakseni ja voittaakseni.

Verstappen ajoi sprinttikilpailussa lopulta kolmanneksi ja Russell neljänneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1