Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bullilla vallanvaihdos – Perez voittoon turva-auto episodien avustamana

Sergio Perez
AOP

Sergio Perez otti voiton Azerbaidzhanin Grand Prix -kilpailussa Formula 1:ssä. Red Bullin Max Verstappen oli kilpailun toinen. Valtteri Bottaksella ja Alfa Romeolla oli huono päivä.

Verstappen ja Perez ohittivat kilpailun startissa paalulta lähteneen Ferrari-kuski Charles Leclercin . Hallitseva maailmanmestari Verstappen piti johtopaikan hallussaan kilpailun alussa, kunnes AlphaTaurin Nyck de Vriesin pysähtyminen radalle aiheutti sekasortoa kisassa.

Verstappen tuli ensimmäisenä kärkiryhmästä varikolle, mutta putosi turva-auton aikana Perezin ja Leclercin taakse uudelleen. Uudelleenlähdössä hän pääsi helposti ohi Leclercin, mutta ei enää saavuttanut tallikaveriaan kilpailun aikana ja jäi näin ollen kilpailun toiseksi.

Maalissa Red Bull -autot olivat kahden sekunnin päässä toisistaan, ja heillä oli ylivoimainen 21 sekunnin ero kolmanneksi sijoittuneeseen Leclerciin. Neljänneksi sijoittui vahvasti ajanut Fernando Alonso Aston Martinilla ennen Ferrarin Carlos Sainzia, joka jäi Alonson taakse uusintalähdössä.

Valtteri Bottakselle kisa oli kerrassaan murheellinen. Heti kisan lähdössä hänelle tuli pieni osuma autoon. Alfa Romeon vauhti ei riittänyt kisan aikana ollenkaan ja Bottas ei onnistunut nousemaan pistekamppailuun. Hän jäi sijalle 18.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1