Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Charles Leclerc paljasti karun totuuden Ferrarin kisavauhdista: “Se on mahdotonta”

Charles Leclerc myöntää, että Ferrarilla on paljon töitä tehtävänä
AOP

Charles Leclercillä jäi hieman hampaankoloon Azerbaijanin GP:stä, vaikka Ferrari-kuljettaja ajoikin kautensa ensimmäisen palkintopallisijan.

Charles Leclerc ajoi paalulle niin sunnuntain osakilpailussa kuin lauantain sprinttikilpailussa. Voittoon asti monacolaiskuljettajan kulku ei kummassakaan kilpailussa kuitenkaan riittänyt. Sunnuntaina Leclerc ajoi kolmanneksi ja sprinttikilpailussa toiseksi.

Vaikka aika-ajoissa Ferrarin vauhti näyttäisi löytyneen hyvin, on itse kilpailuvauhdissa vielä hiomista. Viikonlopun tulos oli Leclercin mukaan paras mahdollinen Ferrarille tässä vaiheessa, mutta tehtävää riittää edelleen paljon.

– Olen täällä voittaakseni, eikä toinen tai kolmas sija tietenkään ole sitä, mitä haluan, Leclerc kommentoi kilpailun jälkeen.

– Ottaen huomioon kolme ensimmäistä kisaa, kuusi pistettä kolmessa kisassa, niin tämä viikonloppu on parempi – meillä ei ollut mitään ongelmia. Tämä oli ongelmaton viikonloppu.

– Kun katson viikonloppua taaksepäin, katson jokaista istuntoa ja mielestäni maksimoimme ehdottomasti kaiken jokaisessa istunnossa, joten siihen meidän pitäisi olla tyytyväisiä. Toisaalta meillä on vielä töitä tehtävänä.

Leclerc johti molempia Red Bulleja sunnuntain kisan aikana, mutta niin Max Verstappen kuin kisan voittoon lopulta ajanut Sergio Perez pystyivät miehen kuittaamaan lopulta helpohkosti.

– Red Bullilla on paljon parempi auto kuin meillä kisavauhdissa ja siinä meidän on otettava suurin askel eteenpäin.

Myös Aston Martinin kisavauhtiin on Leclercin mukaan vielä matkaa.

– Aika-ajoissa onnistuimme ottamaan kaksi paalupaikkaa kun otimme hieman isompaa riskiä renkaiden kanssa. Mutta 51 kierroksen kisamatkalla se on mahdotonta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1