Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Golden State Warriors vakuuttavalla esityksellä jatkoon: Supertähti teki jälleen historiaa

NBA
Unsplash

Sacramento Kings ja Golden State Warriors kohtasivat NBA:n pudotuspelien ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa. Warriorsin supertähdet nousivat jälleen kerran suureen rooliin ottelun tärkeimmillä hetkillä. Loppulukemat kirjattiin vieraiden hyväksi 120-100.

Kahdella kotivoitolla pudotuspelisarjan aloittanut Sacramento Kings pääsi pelaamaan ratkaisevan seitsemännen pelin kotiareenallaan.

Ottelu lähti äärettömän tasaisissa merkeissä liikkeelle ja ensimmäinen 12 minuuttinen päättyi Golden State Warriorsin yhden pisteen johdossa. Kings tasoitti pelin toisella neljänneksellä, mutta kolmas oli jälleen Warriorsin heiniä.

Warriors osoitti vahvuuttaan korin alla Kevon Looneyn johdolla, eikä Kings tuntunut löytävän vastausta vierasjoukkueen fyysisyyteen. Supertähti Stephen Curry nosti jälleen kerran profiiliaan tärkeillä hetkellä ja nakutti kolmannen neljänneksen aikana 14 pojoa.

Kings piristyi kuitenkin loppuhetkillä, mutta tauolle siirryttiin vieraiden kymmenen pisteen johtoasemassa.

Päätösjaksolla Kingsin heittopelaamisesta paistoi hermostuneisuus ja Golden State pelasi suurella itseluottamuksella. Sacramento hyytyi lopulta todella pahasti, eikä pystynyt antamaan enää minkäänlaista vastusta.

Warriorsin otteista huokui rentous ja joukkue marssi selkeää voittoon yhteensä 50 pistettä heittäneen Curryn johdolla. Kukaan muu pelaaja NBA:n historiassa ei ole tehnyt yhtä paljon pisteitä pudotuspelien seitsemännessä ottelussa.

Sacramenton kausi päättyy näin olleen kovaan pettymykseen ja Golden State jatkaa täysin ansaitusti seuraavalle kierrokselle, jossa vastaan asettuu Los Angeles Lakers.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo