Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:ssä luvassa hurja kattaus – Jorge Masvidal: “Voin nähdä kumman tahansa heistä voittavan”

Gilbert Burns
AOP

Tulevana viikonloppuna UFC:ssä nähdään erittäin mielenkiintoinen otteluilta, jonka toisena pääotteluna nähdään Gilbert Burnsin ja Belal Muhammadin välinen mittelö. Vapaaottelu-uransa hiljattain paketoinut Jorge Masvidal povaa kamppailusta tasaväkistä koitosta.

Vapaaottelun kattojärjestö UFC tarjoaa hienon kattauksen viikonloppuna. New Jerseyssä järjestettävän tapahtuman pääotteluna toimii Aljamain Sterlingin ja Henry Cejudon välinen taisto.

Toinen pääottelu käydään Gilbert Burnsin ja Belal Muhammadin välillä. Hiljattain MMA-uransa Burnsille kokemansa tappion jälkeen päättänyt Jorge Masvidal kertoo mietteitään tulevasta ottelusta.

– Uskon, että luvassa on todella hyvä ja tasainen ottelu. Belalilla on etulyöntiasema painissa ja hän nyrkkeilee aavistuksen puhtaammin. Gilbertillä on erilaisia aseita käytettävänään ja hieman enemmän voimaa kuin Belalilla.

– Olen varma, että siitä tulee erittäin mielenkiintoinen kamppailu. Voin nähdä kumman tahansa heistä voittavan.

Tuleva ottelu on Burnsille jo kolmas kuluvana kalenterivuonna. Brasilialainen ei jäänyt juhlimaan huhtikuista voittoaan, vaan päätti suunnata takaisin tositoimiin.

– Mielestäni juuri tämä kertoo siitä, millainen ottelija Burns on, Masvidal tuumii.

– Hän nappasi juuri uransa suurimman voiton, muttei jäänyt odottelemaan titteliottelua. Hän ansaitsee kaiken arvostukseni.

Lähde: Yahoo Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit