Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Ilman supertähteään pelanneelta 76ersilta kova ryöstö – Viime vuoden NBA-finalisti taipui kotiparketillaan

Philadelphia otti ison voiton Bostonista
AOP

Philadelphia 76ers avasi NBA:n itäisen konferenssin semifinaalinsa isolla voitolla, kun se onnistui ryöväämään voiton Bostonin kotiluolasta ilman supertähteään Joel Embiidiä.

Joel Embiid venäytti polvensa ensimmäisen kierroksen otteluparissa Brooklyn Netsiä vastaan, eikä ollut vielä semifinaalin avausottelussa pelikunnossa. Philadelphian leirissä elätellään toiveita, että mies olisi pelikunnossa otteluparin seuraavaan otteluun, mutta supertähden tilanne näyttää synkältä.

76ers oli ainoa joukkue pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, joka onnistui voittamaan otteluparinsa suoraan 4-o voitoilla. Konferenssin semifinaalissa se aloitti samalla energialla ja voitti Bostonin 119-115.

Celtics pelasi kotiparketillaan turhan lepsusti ja luotti liikaa sen kykyyn voida pussittaa 76ersiä enemmän pisteitä. Philadelphia osoitti kuitenkin, ettei se ole pelkästään Embiidin varassa ja pistevastuuta kantoivat muun muassa Tyrese Maxey 26 pisteellä sekä Tobias Harris 18 pisteellä. Joukkueen tähden paikan täytti James Harden, joka pussitti 45 pistettä.

– Koko vuoden ajan joukkue odotti minun olevan pelinrakentaja ja saavan pallon Joelille ja pisteet tarvittaessa. Tänään olin aggressiivinen. Kyse ei ole siitä, ettenkö pystyisi siihen, vaan siitä, että tämä on roolini tässä joukkueessa, Harden kommentoi.

Ottelun loppuminuuteilla torikokousteltiin parketilla hetki, kun P.J. Tucker näytti antaneen Celtics-tähti Jayson Tatumille kyynärpäästä. Pienen tunteiden selvittelyn jälkeen viimeiset minuutit pelattiin äärimmäisen tasaisesti, joskin Celtcics näytti olleen hieman niskan päällä. Maxeyn viimeisen minuutin riisto antoi kuitenkin Philadelphialle johdon ja Hardenin viime sekunttien kolmonen, joukkueelle voiton.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo