Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Pieni yksityiskohta venäläisen tennistähden peliasussa nosti kohun: “En riko mitään sääntöjä”

Tennistähden asusta nousi kohu
Pixabay

Venäjän tennistähden Veronika Kudermetovan peliasu kuohutti Madrid Openissa.

Venäjän tennistähti Veronika Kudermetova aiheutti pienoisen kohun peliasullaan Madrid Openin tennisturnauksessa. Venäjän toiseksi suurin naisten tennistähti pelasi Madridissa peliasussa, jonka rinnassa komeili näkyvästi venäläisen öljy- ja kaasuyhtiö Tatneftin logo.

Tatneft on tukenut Venäjää sen aloittaman sodan aikana ja se on muun muassa varustanut venäläisjoukkoja renkailla Ukrainan sodan aikana.

WTA on ilmoittanut, että se ei puutu venäläispelaajien sponsorisopimuksiin, joten käytännössä Kudermetova saa yhtiön logoa paidassaan pitää. Toisin on kuitenkin tulevan kesän Wimbledonissa, missä venäläis- ja valkovenäläispelaajien on allekirjoitettava puolueettomuussopimus. Myös Kudermetova tiedostaa tämän ja on tietoinen, ettei tämän sponsori voi näkyä tuolloin.

Wimbledonin järjestävä All England Lawn Tennis Club ilmoitti maaliskuun lopussa, että venäläis- ja valkovenäläispelaajat saavat osallistua vuoden tauon jälkeen taas turnaukseen, mutta ilman maatunnuksiaan tai rahoitusta turnaukseen osallistumiseen valtioiltaan, esimerkiksi sponsorisopimusten muodossa.

Ennen Wimbledonia nainen ei kuitenkaan aio sponsoristaan luopua, eikä koe tehneensä mitään väärää.

– Tällä hetkellä en riko mitään sääntöjä. Wimbledonissa emme saa esitellä sitä logoa, mutta hyväksyn sen, Kudermetova kommentoi The Guardianin mukaan.

Kudermetova päihitti maanantaina Madridissa maannaisensa Daria Kasatkinan kolmen erän jännitysnäytelmässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis