Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Hurja pettymys! Supertähti sivuun Ranskan avoimista ja Wimbledonista: “Pyrin tekemään kaiken oikein, mutta valitettavasti se ei riittänyt”

Emma Raducanu
AOP

Emma Raducanu on pakotettu jättämään väliin sekä Ranskan avoimet, että Wimbledonin. Brittipelaaja tiedotti asiasta keskiviikkona sosiaalisen median tilillään.

Englannin ykköspelaaja, Emma Raducanua, ei nähdä tänä vuonna Wimbledonissa tai sen paremmin Ranskan avoimissakaan. Raducanu kärsii leikkaushoitoa vaativasta vammasta, jonka myötä hänen paluunsa tositoimiin on tällä hetkellä täysin arvailujen varassa.

Nainen julkaisi sosiaalisen median tilillään kuvan, jossa hän makaa sairaalasängyllä. Vuonna 2021 US Openin voittoa juhlinut Raducanu kommentoi tilannettaan seuraavasti:

– On sanomattakin selvää, että viimeiset 10 kuukautta ovat olleet vaikeita, sillä minulla on ollut uusiutuva vamma molemmissa käsissäni. Yritin parhaani mukaan harjoitella viisaasti ja säännöstellä käsieni kuorimitusta. Lopetin viime kauden aiottua aiemmin vamman takia.

– Pyrin tekemään kaiken oikein, mutta valitettavasti se ei riittänyt. Minulle tehdään pieni toimepide molempiin käsiin ongelman ratkaisemiseksi. Tämän lisäksi myös nilkkani operoidaan, joten olen seuraavat kuukaudet sivussa pelikentiltä.

– Olen todella pettynyt joutuessani jättämään väliin kesän tapahtumat, mutta haluan kiittää kaikkia fanejani, jotka ovat osoittaneet minulle tukeaan tietämättä tilanteestani tarkemmin.

Raducanu joutui vetäytymään huhtikuussa Madridin ATP-turnauksesta käsivamman takia.

Lähde: Firstpost

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis