Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lakers kaatoi Golden Staten – Vastustajalta kehuja supertähdelle: “Tuntuu, että hän saa aina kurotettua kätensä pallon tielle”

Kevon Looney, Anthony Davis
AOP

Los Angeles Lakers otti ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan kaatamalla Golden State Warriorsin NBA:n pudotuspeleissä. Ottelun suurin tähti oli Anthony Davis, joka kunnostautui molemmissa päissä kenttää. Davis pimensi tehokkaasti edellisessä ottelussaan 50 pinnaa tehneen Stephen Curryn, joka jäi ”vain” 27 pisteeseen.

Vaikeuksien kautta pudotuspeleihin edennyt Los Angeles Lakers näyttää heräilevän kauden tärkeimmillä hetkillä. Darvin Hamin valmentamalle joukkueelle ei povattu kummoisia mahdollisuuksia loistavan runkosarjan pelannutta Memphis Grizzliesia vastaan, mutta niin vain Lakers taisteli tiensä eteenpäin.

Hyvät otteet jatkuivat myös tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Golden State Warriorsia vastaan. Yksi parketin näkyvimmistä pelaajista oli Anthony Davis, joka heitti 33 pistettä ja kahmi peräti 23 levypalloa.

Golden Staten supertähti Stephen Currylta kysyttiin pelin jälkeen, vaatiiko Davisia vastaan pelaaminen totuttelua.

– Ilman muuta, Curry vastasi.

– Kyse on kuitenkin muistakin asioista, kuten siitä, miten he pelaavat meitä vastaan. He haluavat puolustaa kolmosiamme, vaikka saimmekin 50 prosenttia yrityksistämme sisään.

– He pyrkivät paineistamaan meitä lujaa, jolloin hän (Davis) pääsee lähelle sulkemaan tiloja. Tuntuu, että hän saa aina kurotettua kätensä pallon tielle. Meidän on kunniotettava sitä ja oltava jatkossa luovempia hyökkäyspäässä.

Lähde: Heavy

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo