Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennistähti Novak Djokovicille loistavia uutisia – Serbialaisen odotettu paluu Yhdysvaltoihin toteutumassa

Novak Djokovicin poliittiset kommentit aiheuttivat närää
AOP

Novak Djokovic pääsee osallistumaan tämän vuoden US Openiin, sillä Yhdysvallat ilmoitti luopuvansa maahantulorajoituksista.

Novak Djokovicin kausi on ollut viime viikkoina katkonainen, mutta ei miehen omasta tahdosta. Tenniksen maailmanlistan ykkösnimi on nimittäin joutunut jättämään useita turnauksia viime aikoina välistä koronarajoitusten vuoksi.

Australian avoimiin serbialainen pääsi tammikuussa jo osallistumaan, mutta rapakon toisella puolella mies ei ole ollut aivan yhtä onnekas. Yhdysvalloissa koronaa koskevat maahantulorajoitukset ovat olleet vielä voimassa, jonka vuoksi rokottamaton Djokovic ei ole päässyt osallistumaan maassa järjestettyihin turnauksiin.

Nyt Yhdysvallat on kuitenkin ilmoittanut, että se luopuu koronarokotuksiin liittyvistä maahantulorajoituksista toukokuun 12. päivä.

22-kertainen Grand Slam -voittaja Djokovic pääsee siis osallistumaan elokuun lopussa järjestettävään US Openiin. Viime vuonna turnaus jäi serbialaiselta välistä juurikin koronarajoitusten vuoksi.

US Open on ollut Djokovicille menestyksekäs turnaus ja mies onkin voittanut 22:sta Grand Slam -mestaruudestaan siellä kolme.

35-vuotias Djokovic haki aiemmin tänä vuonna erityislupaa maahanpääsyyn, jotta hän olisi päässyt osallistumaan Indian Wellsin ja Miami Openin turnauksiin. Miehen hakemus kuitenkin hylättiin ja tennistähti joutui vetäytymään turnauksista.

Djokovicin on määrä metsästää historiallista 23. Grand Slam -mestaruuttaan myöhemmin toukokuussa Ranskan avoimissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis