Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Celtics tasoitti puntit 76ersin kanssa tylyllä esityksellä – NBA:n arvokkain pelaaja jäi näkymättömäksi

Celtics murskasi 76ersin
AOP

NBA:n pudotuspeleissä pelataan parhaillaan toista kierrosta, eli konferenssien semifinaalivaihetta. Itäisen konferenssin toisessa semifinaalissa Boston Celtics tasoitti otteluparin Philadelphia 76ersiä vastaan 1-1.

Celtics murjoi 76ersin tylyllä esityksellä otteluparin toisessa pelissä koriluvuin 87-121. Viime vuoden NBA-finalisti hävisi niukasti otteluparin ensimmäisen ottelun, eikä se meinannut antaa Philadelphialle kahden voiton etumatkaa.

Celtics oli varhain torstaiaamuna Suomen aikaa pelatussa ottelussa jokaisella osa-alueella 76ersin edellä. Kotijoukkue oli nopeampi ja nälkäisempi, eikä 76ers pysynyt vauhdissa mukana. Erityisesti puolustuspäässä Celtics pystyi lamauttamaan heittovahvan 76ersin.

76ers sai otteluun kovan vahvistuksen, kun polvivammasta kärsinyt supertähti Joel Embiid palasi joukkueensa vahvuuteen. Tällä viikolla NBA:n kauden arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Embiid ei ollut vielä torstaina kuitenkaan ihan täydessä terävyydessä ja 27 minuuttia pelannut mies pussitti 15 pistettä.

– Tunsin oloni hyväksi pelaamisen suhteen ja minusta tuntui, että voisin auttaa joukkuetta. Olen pettynyt tappioon, mutta tämä on askel kohti tayteen kuntoon palaamista, Embiid totesi.

Celticsin paras pistemies oli 25 pisteellä Jaylen Brown.

– Viime ottelussa alisuoritimme ja tällä kertaa halusimme tulla ja pelata parhaimmillamme. Ja sen teimme, Brown kommentoi pelin jälkeen.

Seuraavaksi ottelupari matkaa Philadelphiaan. Brown uskoo, että kolmannessa ottelussa vastassa on ärsytetty Philadelphia.

– Siitä tulee hauskaa. Meidän kaikkien pitäisi olla innostuneita ottamaan haaste vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo