Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Leclerc vai Hamilton? – Mercedes-pomo Wolff paljasti kumman talli haluaa: “100 prosenttisesti”

Toto Wolff vahvisti tallin olevan sitoutunut Hamiltoniin
AOP

Charlec Leclerc on ollut viime aikoina kiivaiden siirtohuhujen keskiössä. Ferrari-kuljettajaa on viety kovasti Mercedeksen leiriin.

Charles Leclerc itse on kiistänyt tiukasti huhut siitä, että hän olisi käynyt keskusteluja Mercedeksen kanssa, joskin monacolaiskuljettaja jätti hieman ovea huhuille auki.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on päättänyt laittaa huhuille pisteen ja vannoi, että talli on “täysin sitoutunut” pitämään seitsenkertaisen maailmanmestarin Lewis Hamiltonin leirissään.

– Uskon, että hän on 100-prosenttisesti sitoutunut ja lojaali Ferrarille, ja se on hänen sopimuksensa.

– Samalla tavalla me olemme 100-prosenttisesti sitoutuneita laittamaan kynän paperille Lewisin kanssa.

Hamiltonia on viety huhuissa niin ikää toisaalle, sillä englantilaiskuljettajan uskotaan olevan valmis vaihtamaan maisemaa, mikäli kahdeksannen maailmanmestaruuden voittaminen sitä vaatii. Wolff vahvisti, että tallissa tehdään edelleen kovasti töitä, jotta tuon historiallisen mestaruuden voittaminen olisi mahdollista juuri Mercedeksellä. Talli haluaa tarjota Hamiltonille auton, jolla tämä voi ajaa mestaruuteen.

– Meillä on hyvä suhde henkilökohtaisesti ja hän on ollut vahva tukipilari tiimissä viimeiset 10 vuotta, joten olemme todella hyvässä tilanteessa, Wolff kommentoi.

Leclerciä Wolff ei sulje täysin Mercedeksen tulevaisuuden suunnitelmista, mutta ihan lähitulevaisuuden suunnitelmiin monacolaiskuljettaja ei kuulu.

– Kukaan ei varmastikaan epäile Charlesin kykyjä. Hän on supertyyppi ja pitkällä aikavälillä tulevaisuuden kannalta joku, jota kannattaa pitää silmällä, se on selvää. Mutta ei lyhyellä tai keskipitkällä aikavälillä, Wolff totesi.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1