Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtasella huima mahdollisuus! – Ranskassa vastaan todellinen tuittupää

Otto Virtanen Vilnan turnauksessa.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtasella on huima mahdollisuus edetä Ranskassa pelattavassa haastajakiertueen turnauksessa puolivälierään. Virtanen voitti turnauksen avauskierroksella todellisen massajyrän ja saa toisella kierroksella mielenkiintoisen sijoitetun pelaajan vastaansa.

Suomen Otto Virtanen on voittanut tällä viikolla koko kevään ensimmäisen massakentällä pelatun ottelunsa. Virtanen kaatoi Ranskan Aix-En-Provencessa pelattavassa Challenger 175 -tason turnauksen ensimmäisen kierroksen ottelussa Alexandre Mullerin suoraan kahdessa erässä 7-6, 7-6 -lukemin. Virtanen ei menettänyt ottelussa syöttöään kertaakaan.

Ranskalainen Muller on kova massakenttäpelaaja, sillä ATP-rankingin 94 omaava pelaaja pelasi vastikään Marraskeshin ATP-250 -tason turnauksen loppuottelussa, mutta taipui Espanjan Roberto Carballes Baenalle finaalin kolmessa erässä. Tuossa turnauksessa Muller kaatoi kovasyöttöisen Italian Lorenzo Musettin.

Virtanen kohtaa turnauksen toisen kierroksen ottelussa kuudenneksi sijoitetun Kazakstanin Alexander Bublikin. Bublik kaatoi turnauksen avauskierroksella Italian Riccardo Bonadion kahdessa erässä. Bublik syötti ottelussa kymmenen ässää ja kuusi kaksoisvirhettä. Bublik antoi ottelussa kahdeksan murtopalloa ja pelasti näistä neljä. Kazakstanilainen onnistui murtamaan Bonadion viidesti.

Virtasen mahdollisuus Bublikia vastaan tulee nimenomaan siitä, että ATP-rankingin sijalla 55 oleva pelaaja voi tarjota käytännössä mitä vain yhdessä ottelussa.

Bublik pelasi reilu viikko sitten Emil Ruusuvuorta vastaan Barcelonan ATP-500 -kisassa ja taipui kahdessa erässä. Mikäli Bublikia ei kiinnosta pelaaminen, niin keskittyminen ei pysy kasassa ja pelaaminen on yksi iso show.

Mikäli suomalainen hoitaa tämän testin, niin Virtaselle varmistuu 32 ATP-pistettä ja 5500 euron tili. Puolivälierässä vastaan asettuu joko Ranskan Harold Mayot tai Yhdysvaltain Brandon Nakashima.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis