Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Golden State Warriorsilta myrskyvaroitus! – “Näin mestarijoukkue toimii”

Golden State Warriors voitti Los Angeles Lakersin pudotuspeleissä
AOP

Golden State Warriors tasoitti puntit Los Angeles Lakersin kanssa läntisen konferenssin semifinaalissa. NBA:n hallitseva mestari voitti otteluparin toisen ottelun kotonaan vahvalla esityksellä 127-100.

Varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa pelatussa ottelussa parketilla nähtiin viime vuoden pudotuspeleistä tuttu Warriors. Klay Thompson, joka heitti monta isoa koria isännille, oli joukkueensa paras pistemies 30 pisteellä.

– Yritin vain saada yleisön syttymään. On aina hienoa, kun heität palloa hyvin ja vielä parempaa, kun sen yhdistää voiton kanssa, Thompson kommentoi pelin jälkeen.

Joukkueen toinen supertähti Stephen Curry heitti 20 pistettä ja antoi 12 koriin johtanutta syöttöä joukkuetovereilleen.

Warriors sai pidettyä Lakersin supertähdet LeBron Jamesin ja Anthony Daviesin hyvin aisoissa. Ottelun alussa näytti, että James saattaisi olla kovallakin pelipäällä, kun mies heitti 21 pistettä ensimmäisellä puolikkaalla. Toisella puolikkaalla Warriors sulki miehen kuitenkin hienosti pois pelistä ja 19-kertainen All Stars pelaaja kerrytti toisella jaksolla ainoastaan kaksi pistettä.

– He tekivät tarvittavat muutokset. Tiesimme, että he tekisivät niin, niin mestarijoukkue toimii. He hallitsivat kotikentällään tänään, James totesi pelin jälkeen.

Seuraavaksi ottelupari matkaa Los Angelesiin, missä Lakers yrittää hyödyntää kotikenttäetunsa ja päästä sarjassa niskan päälle. Warriors oli vielä runkosarjan aikaa vieraskentällä usein vaikeuksissa, mutta sillä on nyt alla kaksi isoa vierasvoittoa otteluparistaan Sacramento Kingsiä vastaan, joten kolmannesta ottelusta on lupa odottaa jännittävää taistelua. Sarjan kolmas ottelu pelataan varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo