Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Andy Murray voitti ATP-haastajakiertueen: “Olen tuskaillut runsaasti pelini kanssa”

Andy Murray
AOP

Andy Murray voitti ensimmäisen ATP-haastajakiertueen tittelinsä sitten vuoden 2005 kaatamalla finaalissa Tommy Paulin. Brittipelaaja joutui tehdä täyden päivätyön voittonsa eteen, sillä Paul vei ensimmäisen erän nimiinsä.

Legendaarinen Andy Murray varmisti sunnuntaina ATP-haastajakiertueen mestaruuden. Murray joutui finaalissa todella koville Tommy Paulia vastaan, mutta taisteli tiensä tappioasemasta aina voittoon asti. Erävoitot kirjattiin Murrayn hyväksi lukemin 2-6, 6-1, 6-2.

Murraylle kilpailun voitto oli hänen uransa kolmas, mutta edellinen irtosi vuonna 2005. Sitkeiden vammojen kanssa pitkään paininut pelaaja oli syystäkin tyytyväinen saavutukseensa.

– Viimeisen vuoden tai oikeastaan 18 kuukauden aikana olen tuskaillut runsaasti pelini kanssa. Tiimini on kuitenkin tehnyt väsymättömästi töitä sen eteen, että tulokseni paranisivat. Tulemme jatkamaan samalla tavalla myös tulevaisuudessa.

– Tämän viikon tärkein asia oli se, että fanit olivat täällä kannustamassa. Heidän tukensa oli mahtavaa heti ensimmäisestä pelistä aina loppuun asti. Turnauksen kannalta on todella tärkeää, että kannattajat saapuvat paikan päälle tukemaan urheilijoita.

Lähteiden mukaan Murray suunnittelee seuraavaksi osallistuvansa Roland Garrosiin muutaman vuoden tauon jälkeen.

Lähde: Tennis Majors

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis