Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Golden State Warriorsilla riittää pohdittavaa – Lakers murskasi hallitsevan mestarin rumasti

Lakers voitti Warriorsin tylysti
AOP

Golden State Warriors sai Los Angeles Lakersilta tylyn selkäsaunan otteluparin kolmannessa ottelussa.

NBA:n pudotuspelien toisella kierroksella Warriors ja Lakers ottelevat konferenssin finaalipaikasta. Otteluparin kolmannen pelin perusteella ainakaan Warriorsilla ei kuitenkaan ole finaaliin asiaa. Sen peliesitys varhain sunnuntaiaamuna pelatussa ottelussa jätti paljon kysymyksiä sarjan jatkoa ajatellen.

Lakers murskasi hallitsevan mestarin kotonaan 127-97. Warriorsilla riittää siis paljon pohdittavaa ennen seuraavaa ottelua. Kokenut Warriorsin joukkue tietää kuitenkin, että ruma tulos pitää nollata nopeasti ja katseet kääntää jo seuraavaan otteluun.

– Niin ruma kuin tämä tänään olikin, meillä on mahdollisuus vastata maanantaina. Ei ole mitään järkeä jäädä miettimään tätä ja lannistua. Tiedämme, miten vastata. Olemme tehneet sitä 10 vuoden ajan täällä, Warriorsin Klay Thompson kommentoi.

Jos otteluparin toisessa ottelussa Warriors sai pidettyä Lakersin supertähdet Anthony Davisin ja LeBron Jamesin hyvin kurissa, niin toisin oli sunnuntaina. Davies hallitsi niin puolustus- kuin hyökkäyspäässä mielin määrin ja Jameskin pussitti lopulta hitaan alun jälkeen 21 pistettä.

Lakers vastasi erityisen hyvin Warriorsin fyysisyyteen ja pääsi vapaaheittoviivalle 37 kertaa. Joukkue puolusti myös loistavasti Warriorsin kolmen pisteen heittoja, pussittaen taas omansa hyvällä prosentilla.

– Lopputulos ei edusta sitä, minkälainen joukkue he [Warriors] ovat. Aivan kuten kun he löivät meidät tylysti, se ei edustanut sitä, minkälainen joukkue me olemme. Tästä tulee taistelu loppuun asti, Lakersin valmentaja Darvin Ham totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo