Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Saako Perez vihdoinkin Verstappenista yliotteen? – Red Bull kuljettajat kutkuttavista asetelmista päivän kilpailuun

Red Bull kuljettajat Miamin osakilpailuun
AOP

Red Bullin Max Verstappenin sekä Ferrarin Charles Leclercin kolarointi aika-ajoissa tarjoaa Sergio Perezille mahdollisuuden huippusuoritukseen Miamissa.

Sergio Perez pääsee starttaamaan sunnuntain Miamin osakilpailuun ensimmäisestä lähtöruudusta. Miehen suurin haastaja ja tallikaveri Max Verstappen starttaa vasta yhdeksännestä lähtöruudusta, joten meksikolainen saa hyvän etumatkan kilpailuun.

Myös Saudi-Arabian GP:ssä Verstappen starttasi kaukaa Perezin takaa. Aivan voittoon asti tuolloin hollantilaisen vauhti ei kuitenkaan riittänyt, joten mies tietää, että tämän päivän kilpailussa on edessä iso urakka. Podium on “ehdottomasti” hallitsevalla maailmanmestarilla tähtäimessä. Voitto on kuitenkin aina Verstappenilla mielessä kun tämä radalla on.

– Haluan voittaa, joten tämä ei ole hienoa. Se ei ole mahdotonta, mutta se ei tule olemaan helppoa, Verstappen totesi.

Voitto Miamin GP:stä toisi Perezille ensimmäistä kertaa tämän uralla johtoaseman kuljettajien sarjassa. Miamin viikonloppu oli aika-ajoihin saakka meksikolaisella vaikea ja Verstappenin vauhti vaikutti olevan parempaa. Perez lähtee kuitenkin kilpailuun luottavaisena.

– Tiedän, että minulla on hyvä kisavauhti alla ja olen luottavainen, että pystyn huomenna ajamaan hyvä kisan, Perez sanoi.

Ferrarin Charles Leclerc ajoi viime viikonloppuna kautensa ensimmäisen podium-sijoituksen, mutta Miamissa miehen vaikeudet näyttäisivät jatkuvan. Monacolaiskuljettaja moitti itseään aika-ajojen jälkeen.

– Tiedän, että otan Q3:ssa luultavasti enemmän riskejä kuin muut ja siksi teen useimmiten hyviä Q3-ajoja. Se kannattaa useimmiten. Mutta tänä viikonloppuna tein liikaa, enkä voi peitellä pettymystäni.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1