Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Oho! Tunteet kuumenivat NBA:n pudotuspeleissä – Denver-tähti töni Suns-omistajaa

Nikola Jokic töni Suns-omistajaa
AOP

Denver Nuggets ja Phoenix Suns kamppailevat kiivaasti NBA:n läntisen konferenssin finaalipaikasta. Ottelusarjan neljännessä ottelussa tunteet meinasivat kuumeta Nuggets supertähden Nikola Jokicilla ja Suns-omistaja Mat Ishbian välillä.

Toisen jakson lopussa nähtiin kiivas hetki Nikola Jokicin ja Mat Ishbian välillä. Sunsin Josh Okogie kaatui katsomoon Ishbian ja tämän seurueen päälle. Kun Okogie keräili itseään yleisön seasta ylös, malttamaton Jokic kävi tivaamassa palloa Ishbianin käsistä.

Suns-omistaja oli vastahakoinen luopumaan pallosta ja lopulta näytti, että Jokic tuuppasi kyynärpäällään Ishbianin nurin. Jokic sai tilanteesta teknisen virheen, mutta näyttäisi selvinneen ilman kovempia seuraamuksia.

Nuggets-valmentaja Mike Malone ei ymmärtänyt tilanteesta noussutta kohua:

– Minusta on hullua, että Nikola [Jokic] sai teknisen virheen… Hän yrittää saada pallon ja joku fani pitää pallosta kiinni kuin hän haluaisi olla mukana pelissä, Malone ihmetteli lehdistötilaisuudessa.

Reporteri korjasi Malonelle, että kyseessä ei ollut ihan ketä tahansa “fani” vaan Sunsin omistaja. Malonelle tällä ei ollut merkitystä, hänen mielestään Ishbian oli tilanteessa väärässä.

Myös Jokic itse näki tilanteen eri lailla.

– Se fani kävi käsiksi minuun ensin. Luulin että liigan pitäisi suojella meitä… Mutta ehkä olen väärässä, Jokic kommentoi.

Turvamiehet poistivat tilanteen jälkeen katsomosta erään toisen fanin, joka oli tilanteessa kurottanut ja yrittänyt tarrata Jokicin käteen kiinni. Phoenix voitti tiukan ottelun lopulta 129-124 ja tasoitti otteluparin tilanteeksi 2-2.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo