Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC 288:n pääottelun tuomaripäätös jakaa mielipiteitä: “Olin totta puhuen melko yllättynyt…”

Sean O'Malley
AOP

Viikonloppuna järjestetyssä UFC:ssä nähtiin todellinen huippukamppailu, kun Aljamain Sterling ja Henry Cejudo ottivat yhteen. Sterling vei mittelön nimiinsä hajaäänin, joka ei ollut kaikkien mieleen. Sean O’Malley kertoo oman mielipiteensä ottelun lopputuloksesta.

Prudental Centerissä New Jerseyssä järjestetty UFC 288 ei todellakaan pettänyt odotuksia. Huikean kattauksen pääottelu käytiin Aljamain Sterlingin ja Henry Cejudon välillä.

Äärettömän tasainen kamppailu kesti täydet viisi erää, jonka jälkeen Sterling julistettiin voittajaksi erimielisellä tuomaripäätöksellä. UFC:ssä niin ikään otteleva, Sean O’Malley, näki Cejudon kaksikosta parempana.

– Mielestäni Henry oli 3-1 johdossa viimeiseen erään lähdettäessä, O’Malley tuumi.

– Olin totta puhuen melko yllättynyt siitä, että ‘’Aljo’’ voitti. Luulin, että Henry teki riittävästi voiton eteen. Olemme kuitenkin New Jerseyssä.

– Henry näytti koko ottelun ajan hyvältä ja mielestäni hän voitti. En odottanutkaan, että hän astuisi kehään puolikuntoisena.

O’Malley myöntää toivoneensa Cejudon voittamista, koska näkee tämän itselleen sopivana vastustajana.

– Toivoin hänen voittoaan, sillä olisin halunnut todella päästä läpsimään tuota pientä miestä. Hän olisi sopinut minulle täydellisesti, mutta tässä sitä ollaan.

Lähde: MMA Weekly

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit