Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Jättiyllätys vireillä? – Lakers voiton päässä NBA:n läntisen konferenssin finaalipaikasta

LeBron James ja Stephen Curry
AOP

Lakers on enää yhden voiton päässä NBA:n läntisen konferenssin finaalipaikasta.

Los Angeles Lakers jatkaa vahvaa tekemistään NBA:n pudotuspeleissä. Se otti varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa kolmannen voittonsa NBA:n hallitsevasta mestarista Golden State Warriorsista ja on enää yhden voiton päässä konferenssin finaalipaikasta.

Warriors johti ottelua kolmannen neljänneksen lopussa 12 pisteellä, mutta play-in turnauksen kautta pudotuspeleihin selvinnyt Lakers kiri itsensä vielä takaisin mukaan peliin. Ratkaisevaan asemaan nousi kotijoukkueen Lonnie Walker IV, joka vielä kauden alussa oli Lakersin aloituskokoonpanossa, mutta on sittemmin loukkaantumisen myötä pudonnut penkin puolelle.

Lakers-valmentaja Darwin Ham päätti kuitenkin luottaa kolmannen ottelun lopussa upeasti pelanneeseen Walkersiin myös neljännen ottelun lopussa, mikä osoittautui lopulta ratkaisevaksi päätökseksi. Mies heitti kaikki 15 pistettään viimeisellä neljänneksellä ja siivitti joukkueensa voittoon.

– Luotan itseeni paljon ja tiedän mihin pystyn. Useat uhraukset ja aika harjoitussalilla tuottivat vihdoinkin tulosta, Walker iloitsi.

Warriorsin supertähti Stephen Curry pelasi uransa 13. tripla-tuplan, mutta kolmen pisteen heitot eivät miehellä uponneet toivotulla tavalla. Ottelun viimeisillä sekunneilla Curry pääsi kahdesti yrittämään tasoitusta kolmen pisteen viivan takaa, mutta kumpikaan heitoista ei uponnut ja Lakers juhli 104-101 voittoa.

Ottelusarja ei kuitenkaan ole vielä ratkaistu ja Warriorsilla on mahdollisuus taistella itsensä takaisin kamppailuun varhain torstaiaamuna Suomen aikaa, kun ottelusarja matkaa takaisin San Franciscoon.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo