Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Krista Pärmäkoski paljasti päätöksensä uransa jatkosta: “Niin paljon jäi hampaankoloon”

Krista Pärmäkoski kertoi uransa jatkosta
AOP

Krista Pärmäkoski jakoi Instagramissa ilouutisen seuraajilleen ja hiihtofaneille: naisen ura jatkuu ainakin vielä yhden kauden ajan.

Suomen naishiihdon yhden suurimman tähden, Krista Pärmäkosken, uran jatkumisella spekuloitiin jo kauden aikana paljon. Tour de Ski jäi naiselta sairastumisen vuoksi kesken, eikä MM-kisoista tullut toivottua menestystä.

Pärmäkoski jakoi Instagramissaan tiistaina videon, jolla nainen avasi ajatuksiaan uransa jatkosta.

– Tämä on se hetki, mitä moni hiihtopiireissä on varmasti odottanut, nainen aloitti videonsa hieman pahaa enteilevästi.

Videolla Pärmäkoski kertaa pitkää uraansa, sen alkuaikoja sekä siirtymistä ammattilaiseksi.

– Takana on pitkä ura, paljon reissuja. Urheilu ottaa paljon, mutta se myös antaa paljon. Olen kiitollinen, että olen saanut tehdä 14 vuotta työtä joka on lempiharrastukseni.

Pärmäkoski kertoo olevansa vuodesta reissun päällä noin 200 päivää. Erityisesti koronapandemian aikaan ammattilaisurheilu oli naisen mukaan hetkittäin todella raskasta ja hän paljastaakin, että mielessä ovat käyneet myös ajatukset uran lopettamisesta.

– Välillä miettii myös, että onko se sen arvosta ja onko tässä mitään järkeä.

– Kyllä minulla edelleen palo tätä lajia kohtaan on, enkä usko, että se sammuu koskaan. Ja täytyy myöntää, että niin paljon jäi hampaankoloon Tour de Skistä, että olen päättänyt jatkaa uraani.

Pärmäkoski kertoo, että ensi kauden Tour de Ski tuleekin olemaan naisen ensi kauden ykköstavoite ja kunto pyritään ajoittamaan huippuunsa siihen mennessä.

– Kohti unelmaa, joka elää yhä, nainen päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu