Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bull -asiantuntijalta tiukka sivallus Mercedeksen suuntaan: “Manipuloivia temppuja”

Helmut Marko
AOP

Red Bull on toistaiseksi hallinnut kuluvaa F1-kautta mielin määrin. Talli on voittanut kaikki kauden viisi osakilpailua ja vienyt kakkossijankin yhtä lukuunottamatta kaikissa kisoissa. Red Bullin RB19-autoa on kuvailtu lajin historian dominoivimmaksi, eivätkä haastajat toistaiseksi ole päässeet lähellekään.

Red Bullin ylivoima on saanut muilta talleilta niin ansaitsemaansa ylistystä, kuin myös kateellisia katseita. Fanien keskuudessa toive tuntuu kuitenkin olevan selvä: fanit haluavat tiukempia kilpailuja, joissa voittajaa joudutaan oikeasti jännittämään.

F1-kulisseissa liikkuukin toiveita, että Kansainvälinen autoliitto FIA laittaisi stopin Red Bullin ylivoimalle. Tallin pitkäaikainen neuvonantaja Helmut Marko ei FIA:n mahdollisesta puuttumisesta ole innoissaan.

– Ohittaminen on aina ollut vaikeaa, mutta erityisesti silloin, jos DRS-alueita lyhennetään, Marko sanoi Motorsport-Magazinin haastattelussa.

– Ja me tiedämme, miksi niin tapahtuu, mies jatkoi viitaten muun muassa Mercedeksen ehdottamiin muutoksiin, jotka tasoittaisivat pelikenttää.

Red Bull-asiantuntija Marko kritisoi nimenomaan Mercedeksen kommentteja ylivoimasta, sillä ei kauaakaan aikaa kun juuri Mercedes nautti vastaavanlaista ylivoimaa.

– Meidän on lopetettava puuttuminen tällaisilla manipuloivilla tempuilla. On outoa, että kaikista tiimeistä juuri Mercedes valittaa. Mercedeksellä oli vuosikausia ylivoimainen moottori, ja he olivat paljon kauempana kilpailijoista kuin me nyt.

– Ja sitten kun toimittaa kaksi vuotta peräkkäin floppaavan auton, voisi olla viisasta keskittyä siihen, Marko sivalsi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1