Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

76ers voiton päässä historiallisesta tempusta – Itäisen konferenssin puolustava mestari pulassa

Philadelphia 76ers ja Boston Celtics pudotuspeleissä
AOP

76ers on yhden voiton päässä NBA:n itäisen konferenssin finaalipaikasta. Se voitti vieraskentällä Boston Celticsin otteluparin viidennessä ottelussa koriluvuin 115-103.

Vaikka 76ers onnistui ottamaan ison, mahdollisesti jopa ratkaisevan, voiton Celticsistä tämän kotiparketilla, ei joukkueen pelaajilta vielä kunnon juhlintaa irronnut. Pelaajat tietävät, että ottelusarja on kaikkea muuta paitsi taputeltu ja pudotuspeleissä voi tapahtua vielä mitä vaan.

– Tämä ei ole vielä ohi. Tarvitsemme vielä yhden. Kaikkien meidän tulee olla parhaimmillamme seuraavassa ottelussa, joukkueen supertähti Joel Embiid totesi vakavana.

Loukkaantumisesta pudotuspelien aikaan kärsinyt Embiid pelasi keskiviikon ottelussa MVP-pelaajan elkein. Aina kun Celtics tuntui pääsevän otteluun kiinni, vastasi Embiid isolla kolmosella tai blokilla.

76ers oli tukevan oloisesti kuskin paikalla suurimman osan ottelusta ja piti Celticsin noin kymmenen pisteen etäisyydellä. Ottelun lopussa Celtics sai vielä hyvän momentumin päälle ja näytti siltä, että se voisi mahdollisesti yllättää, mutta kiri ei kantanut loppuun saakka.

– Luulen, että tänään ei vain ollut meidän päivämme, 36 pistettä heittänyt Jayson Tatum pohti.

Tappio oli Celticsille mahdollisesti kriittinen, sillä se menetti sen myötä kotikenttäetunsa, sillä mahdollinen ratkaiseva kuudes ottelu pelataan Philadelphian kotikentällä. Celtics nousi kuitenkin vastaavanlaisesta asemasta lopulta voittoon viime vuoden konferenssifinaalissa, kun se onnistui voittamaan Milwaukee Bucksin 3-2 tappioasemasta.

76ers puolestaan ei ole selvinnyt konferenssinfinaaliin sitten vuoden 2001, joten historia lienee Celticsin puolella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo