Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Heikko alkukausi hiertää F1-tallin pomojen välejä: “Hän on vastuussa – se on hänen tehtävänsä”

Heikko kauden alku hiertää Alpine pomojen välejä
Pixabay

Alpinella haetaan syntipukkia huonolle menestykselle. Toimitusjohtaja Laurent Rossin mielestä vastuunkantaja on selvä.

Alpinen F1-tallin kausi ei ole lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla. Talli on valmistajien sarjassa kuudentena, samoissa pisteissä McLarenin kanssa. Realistisia mahdollisuuksia top 4 -tiimien haastamiseen ei kuitenkaan ole, mikä turhauttaa tallin sisällä.

Tallin toimitusjohtaja Laurent Rossi kommentoi tiukkaan sävyyn huonoa menestystä ja ohjasi syyttävän sormen tallipäällikkö Otmar Szafnauerin suuntaan.

– Hän on vastuussa tiimin suorituskyvystä – se on hänen tehtävänsä. Tässä ei voi piileskellä, Rossi kommentoi Formula1 -sivuston mukaan.

Alpinen viimeisen kahden kauden tulokset olivat olleet nousujohteisia, jonka vuoksi tämän kauden takapakkia on Rossin mielestä mahdotonta hyväksyä.

– Tallissa on enemmän tai vähemmän samat ihmiset, joten en hyväksy sitä, että emme pysty säilyttämään samaa tasoa.

– Kyllä, se on Otmar ja hänen tiiminsä. Mutta vastuu pysähtyy Otmariin. Se on Otmarin vastuulla, kyllä.

– Otmar tuotiin mukaan ohjaamaan tiimiä tämän ja seuraavien kausien aikana kohti tavoitteitamme, joita ovat jatkuva edistyminen. Otmarin tehtävänä on kääntää tämä tiimi ja toimittaa haluamaamme suorituskyky.

Szafnauer ei Rossin kommentteja pureskelematta kuitenkaan niellyt. Rossin kommentit eivät Szafnaueria miellyttäneet ja tallipäällikkö vihjasikin aikovansa keskustella niistä tämän kanssa.

– He ovat hyvin kokeneita tekniikkoja ja insinöörejä korkeimmalla tasolla ja me asetamme paineita itsellemme, joten meidän on vain korjattava tilanne, mies totesi.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1