Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Saadaanko ensi yönä selville NBA:n ensimmäiset konferenssifinalistit? – Näillä joukkueilla siihen mahdollisuus

NBA:n pudotuspelit jatkuvat
Unsplash

NBA:n pudotuspeleissä saatetaan ensi yönä saada ensimmäiset konferenssifinalistit selville, kun sekä Los Angeles Lakersilla että Miami Heatilla on mahdollisuus edetä jatkoon ottelupareistaan.

Los Angeles Lakersilla on ensi yönä mahdollisuus edetä läntisessä konferenssissa finaaliin, sillä se johtaa ottelusarjaa Golden State Warriorsia vastaan voitoin 3-1. NBA:n puolustava mestari Warriors on siis selkä seinää vasten tulevassa ottelussa ja pakkovoiton edessä.

Lakers on ollut Anthony Davisin johdolla vaikea vastus toistaiseksi Warriorsille, joka on dominoinut liigan pudotuspelejä viime vuodet. Steve Kerrin on kuitenkin keksittävä jotain uutta, sillä toistaiseksi Lakers on pystynyt vastaamaan Warriorsin fyysisyyteen ja heittopeliin. Toistaiseksi pienikokoinen Warriorsin joukkue on myös taipunut isokokoisen Lakers-puolustuksen edessä.

– On hauskaa reflektoida mennyttä ja ottaa se sama kilpailuenergia, joka on tuonut meidät takaisin ennenkin, käyttöön myös nyt, Warriorsin Klay Thompson pohti.

Itäisessä konferenssissa puolestaan Miami Heatilla on mahdollisuus varmistaa finaalipaikka voitolla New York Knicksistä. Knicks on kuitenkin puolustanut otteluparissa hyvin ja pitänyt Miamin erityisesti kolmen pisteen heittojen kanssa hyvin kurissa.

Miami oli pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Milwaukee Bucksia vastaan todella vaarallinen hyökkäyspäässä ja sen on pystyttävä jälleen samaan ensi yönä, mikäli se mielii murtaa Knicksin puolustuksen ja napata ensimmäisenä joukkueena finaalipaikan.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo