Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Los Angeles Lakersille huolestuttavia uutisia – Joukkueen supertähden pudotuspelien jatko vaarassa

Anthony Davis joutui jättämään ottelun kesken Warriorsia vastaan
AOP

Golden State Warriors ja Los Angeles Lakers ottivat yhteen NBA:n pudotuspelien toisen kierroksen viidennessä ottelussa.

Hallitseva mestari Warriors pelasi selkä seinää vasten ja onnistui venyttämään otteluparin ratkaisua vähintään kuudenteen otteluun.

Lakers-leirin kannalta ottelun loppuhetkillä nähtiin huolestuttava hetki, kun joukkueen supertähti Anthony Davis joutui poistumaan kesken ottelun pukukopin puolelle. Davis sai ottelun lopussa pelitilanteessa korin alla iskun Warriorsin Kevon Looneyn kyynärpäästä kasvoihinsa ja joutui jättämään pelin kesken. Mies piteli päätään vaihtopenkillä hetken, ennen kuin poistui pukuhuoneen puolelle.

Davisin mahdollinen poissaolo otteluparin kuudennesta ottelusta olisi Lakersille karmea uutinen. Mies on kantava voima joukkueessaan ja erityisesti pudotuspeleissä ollut ratkaiseva pelaaja Lakersille.

ESPN:n lähteiden mukaan areenalla tehdyn arvion mukaan kyse ei olisi aivotärähdyksestä ja mies pystyi poistumaan areenalta omin jaloin joukkueen bussiin. Vielä ei kuitenkaan tiedetä, onko mies pelikunnossa perjantaina, kun ottelusarja matkaa takaisin Los Angelesiin.

– Selvästi kaikki näkivät, että hän sai iskun päähänsä, mutta me tarkistimme juuri hänet. Hän näyttää voivan jo todella hyvin. Se on tilanne tällä hetkellä, Lakersin valmentaja Darvin Ham kommentoi pelin jälkeen.

Warriors on myös kuudennessa ottelussa pakkovoiton edessä ja Lakers haluaa varmasti niin ikää viimeistellä sarjan tuolloin kotiparketillaan. NBA:n hallitseva mestari on kuitenkin pystynyt nousemaan 3-1 tappioasemasta kertaalleen pudotuspeleissä aiemmin, joten Steve Kerrin joukko lähtee varmasti perjantain otteluun taisteluasenteella.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo