Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Tennisturnauksen järjestäjät pyysivät anteeksi seksismikohua: “Millä vuosisadalla he oikein elävät?”

Madrid Open pyysi anteeksi naisten nelinpelin finalisteilta
Unsplash

Madrid Openin järjestäjät ovat pyytäneet anteeksi, etteivät naisten kaksinpelin finalistit saaneet pitää puheita turnauksen finaaleissa.

Naisten nelinpelin finalisti Jessica Pegula kritisoi turnauksen järjestäjiä tiukkasanaisesti sen jälkeen, kun naiset eivät saaneet pitää puheita yleisölle finaalin jälkeen. Kaikki miesten kaksin- ja nelinpelin finalistit puhaivat yleisölle finaalien jälkeen.

– Millä vuosisadalla he oikein elävät, kun he tekevät tällaisen päätöksen, Pegula ihmetteli.

– En ole eläissäni koskaan kuullut etten saisi puhua. Se oli todella iso pettymys.

Madrid Openin järjestäjät pyysivät anteeksi suoraan kaikilta neljältä naisten nelinpelin finalistilta.

– Pyydämme vilpittömästi anteeksi kaikilta pelaajilta ja faneilta, jotka odottavat Madrid Open -turnaukselta enemmän, turnauksen toimitusjohtaja Gerard Tsobanian sanoi.

– Se, että emme antaneet naisten kaksinpelin finalisteillemme mahdollisuutta puhua faneilleen ottelun lopussa, ei ollut hyväksyttävää, ja olemme pyytäneet anteeksi suoraan Victorialta, Beatrizilta, Cocolta ja Jessicalta.

Järjestäjät olivat alunperin BBC Sportin mukaan sanoneet, etteivät he kommentoi tapausta. Mutta tilanteesta nousseen kohun myötä he päätyivät lopulta julkaisemaan julkisen anteeksipyynnön.

– Työskentelemme WTA:n kanssa toimintatapojemme tarkistamiseksi ja olemme sitoutuneet parantamaan menettelytapojamme. Teimme virheen, eikä tämä tule toistumaan.

Madrid Openia on syytetty seksismistä myös aiemmin tällä viikolla, kun turnauksen pallotyttöjen asut herättivät kritiikkiä.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis