Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Celtics venyi pakon edessä voittoon – NBA:n mestarisuosikit ratkovat finaalipaikan seitsemännessä ottelussa

Boston Celtics ja Philadelphia 76ers taistelevat paikasta konferenssifinaaliin
AOP

Selkä seinää vasten pelannut Boston Celtics venytti ottelusarjan Philadelphia 76ersiä vastaan seitsemänteen otteluun.

Viime vuoden NBA:n itäisen konferenssin mestari Boston Celtics pystyi pitämään mestaruushaaveensa hengissä voittamalla Philadelphia 76ersin vieraskentällä 86-95.

Selkä seinää vasten pelannut Celtics lähti otteluun taisteluasenteella ja otti tarvitsemansa voiton. Se venytti otteluparin ratkaisun seitsemänteen otteluun, joka pelataan Celticsin kotiparketilla Bostonissa.

Celticsin supertähti Jayson Tatum uinui vielä ensimmäisen puolikkaan, eikä mies osunut kymmenestä pelitilanne heittoyrityksestään ainuttakaan. Tatum taisi kuitenkin säästellä paukkujaan toiselle jaksolle, missä hän nousi lopulta ratkaisevaan rooliin. Heittotarkkuus löytyi viimein viimeisellä neljänneksellä, jolla Tatum johdatti isoilla koreilla joukkueensa voittoon.

– Katsoin vain kelloa. Tiesin, että minulla olisi vielä aikaa nousta ratkaisevaan rooliin. Uskoin siihen kokoajan, Tatum kertoi pelin jälkeen.

Suuren osan ottelusta 76ers jahtasi pienellä etumatkalla ollutta Celticsiä. Ottelun lopussa se pääsi viimein niskan päälle, mutta Celtics taisteli itsensä ratkaisun hetkillä voittoon. 76ersin tulee pyyhkiä tappio nopeasti, sillä ratkaiseva seitsemäs peli pelataan jo sunnuntaina.

– Jos minun pitää lähteä sotaan, Game 7 Bostonissa, niin haluaisin lähteä sinne tämän joukkueen kanssa. Meillä on taistelijoita ja todella sitkeitä kavereita. Olen valmis, 76ersin Tyrese Maxley totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo