Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorelle makea voitto! – Roomassa toisella kierroksella huima vastus

Emil Ruusuvuori Rooman massalla.
AOP

Roomassa pelataan tällä viikolla kevään kolmatta massakentällä käytävää Masters-1000 -tason turnausta. Roomassa ensimmäinen kierros on takana ja perjantaina käynnistyneellä toisella kierroksella on jo sijoitetut pelaajat mukana turnauksessa. Tiensä toiselle kierrokselle selvitti myös Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori. Suomen kakkospelaaja eli Otto Virtanen hyytyi turnauksen karsinnoissa.

ATP-rankingissa sijansa 50 parhaan joukossa sementoinut Emil Ruusuvuori aloitti Rooman Masters-1000 -kisan hienosti. Ruusuvuori selvitti tiensä toiselle kierrokselle kaatamalla Ranskan Ugo Humbertin kolmieräisessä ottelussa 6-4, 3-6, 7-6 -lukemin.

Päätöserässä Humbert pääsi syöttämään jo ottelua itselleen, mutta Ruusuvuori mursi takaisin ja vei erän katkaisupeliin. Katkaisupelissä Ruusuvuori piti kaikki omat syöttönsä kylmän viileällä tyylillä ja otti tarvittavan minimurron 7-6 -tilanteessa napaten 8-6 -voiton.

Ruusuvuori on voittanut kaikki ottelunsa Humbertia vastaan ATP-kiertueella. Edellinen voitto oli kahden viikon takaa Madridin Masters-1000 -turnauksen avauskierrokselta.

Tuossa turnauksessa Ruusuvuori kohtasi toisella kierroksella Espanjan Carlos Alcarazin, mutta taipui kolmieräisen taiston jälkeen.

Roomassa on luvassa myös kova testi toisella kierroksella, kun vastassa on turnauksessa kolmanneksi sijoitettu Venäjän Daniil Medvedev.

Medvedev on tunnettu paremminkin kovien ja nopeiden kenttien miehenä, mutta venäläinen on nostanut tänä keväänä myös massakenttäpelaamisen tasoa.

Mikäli Ruusuvuori onnistuu lauantaina pelaamaan Medvedeviä vastaan, kuten pelasi reilu viikko sitten Alcarazia vastaan, niin voitto ja eteneminen kolmannelle kierrokselle on täysin mahdollinen.

Roomassa hidas alusta vielä helpottaa Ruusuvuoren taivalta.

Ruusuvuori ja Medvedev kohtasivat viime syksynä Kazakstanin Astanan hallikisassa. Tuolloin venäläinen oli suoraan kahdessa erässä parempi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis