Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Rafael Nadalille jälleen uusi takaisku: “Turnausta ajatellen on toivottavaa, että parhaat pelaajat ovat mukana”

Rafael Nadal
AOP

Rafael Nadalin osallistuminen tulevaan Roland Garrosiin on lähteiden mukaan vaakalaudalla. Miehen kilpakumppani, Novak Djokovic, toivoo, että hän toipuu ajoissa vajaan parin viikon päästä alkavaan turnaukseen.

Loukkaantumista kärsineen Rafael Nadalin osallistumista Roland Garrosiin pidettiin jo varmana. Supertähden eno, Toni Nadal, ehti jo aiemmin vahvistaa medialle, että mies on mukana toukokuun 22. päivä käynnistyvässä turnauksessa.

Viimeisten tietojen mukaan Nadalin terveydentilaan on kuitenkin tullut takapakkia. Mediassa kiertäneessä videossa oli selkeästi nähtävillä, että Nadal kärsi kovista jalkakivuista kesken harjoitusten.

Tämä on luonnollisesti herärränyt suurta huolta miehen fanien keskuudessa. Neutraalinkin katsojan kannalta olisi sääli, jos yksi kaikkien aikojen pelaajista joutuisi jättämään tulevan huipputurnauksen väliin.

Yksi Nadalin suurimmista kilpakumppaneista, Novak Djokovic, otti kantaa virkaveljensä tilanteeseen.

– Koko tennismaailma ja Roland Garros kärsisivät suuresti hänen poisjäännistään johtuen hänen aiemmista saavutuksistaan. Haluaisin itse hänen osallistuvan kilpailun kannalta. Turnausta ajatellen on toivottavaa, että parhaat pelaajat ovat mukana.

Tässä vaiheessa Nadalin vamman vakavuudesta ei ole tarkempaa tietoa. Espanjalaisässä tekee varmasti kaikkensa toipuakseen ajoissa täyteen pelikuntoon.

Lähde: TennisUpToDate.com

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis