Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Ruma tappio päätti mestarisuosikin matkan NBA:n pudotuspeleissä: “Se oli noloa”

Denver Nuggets murjoi Phoenix Sunsin pudotuspeleissä
AOP

Kotiyleisö Phoenixissä istui täydessä hiljaisuudessa ja seurasi, kun Denver Nuggets murjoi Phoenix Sunsin kesälomille NBA:ssa.

Phoenix Sunsin kausi päättyi NBA:n pudotuspelien toisella kierroksella. Denver Nuggets murskasi joukkueen otteluparin kuudennessa ottelussa tylysti 100-125 ja eteni läntisen konferenssin finaaliin.

Suns lähti otteluun hieman vajaamiehisenä, kun se joutui pelaamaan ilman aloituskokoonpanon Chris Paulia ja Deandre Aytonia.

Ottelu aloitettiin tasaisissa merkeissä, mutta ei aikaakaan, kun Nuggets alkoi karkaamaan. Puoliaikaan mennessä se johti jo 30 pisteellä, eikä Sunsin peli ollut enää pelastettavissa.

Toisella puoliajalla kotijoukkue pystyi vastaamaan Nuggetsin vauhtiin hieman paremmin, mutta ensimmäisellä puolikkaalla kertynyt Denverin etumatka oli liikaa.

Cameron Payne piti Sunsia mukana pelissä parhaansa mukaan ja heitti 31 pistettä. Miehen hieno peli ei yksin joukkueelle kuitenkaan riittänyt. Sunsin supertähti Devin Booker on ollut pudotuspeleissä ilmiömäinen, mutta jäi torstai-illan pelissä vain 12 pisteeseen. Kevin Durant heitti 23 pistettä, mutta myönsi, että asenne ei joukkueella ollut kunnossa.

– Koko ottelun oli huono tunne. He tulivat ja saivat meistä otteen, emmekä pystyneet enää toipumaan. Se oli noloa, Phoenixin supertähti Durant kommentoi.

Nuggets saa konferenssifinaalissa vastaansa joko hallitsevan NBA:n mestarin, Golden State Warriorsin, tai Los Angeles Lakersin. Lakers johtaa otteluparia 3-2 ja sillä on mahdollisuus sinetöidä finaalipaikka lauantaiaamuna Suomen aikaa kotonaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo