Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Williamsille tulossa suuria muutoksia? – Toto Wolffilla sormet pelissä

Logan Sargeant, Williams
AOP

Mercedesin tallipäällikkö, Toto Wolff, pyrkii lähteiden perusteella suostuttelemaan Williams-pomo, James Vowlesia, hankkiutumaan eroon Logan Sargeantista ja palkkaamaan Mick Schumacherin hänen tilalleen.

Logan Sargeantin tulevaisuus Williamsilla on hämärän peitossa. F1-tulokas on Nick De Vriesin lisäksi ainoa kuljettaja, joka ei ole päässyt toistaiseksi tällä kaudella ollenkaan pisteille.

De Vriesin tavoin Sargeantille on raportoidusti annettu Imolan, Monacon ja Barcelonan GP:t aikaa todistaa, että hän ansaitsee jäädä Williamsin kuljettajaksi.

Jos Sargeant ei onnistu näiden osakilpailujen aikana haastamaan tiimitoveriaan Alex Albonia, hän saattaa menettää työpaikkansa.

Tässä yhteydessä on noussut esiin Mick Schumacherin nimi. Ilman vakituista kuljettajanpaikkaa oleva saksalainen on hyvissä väleissä Mercedes-pomo, Toto Wolffin, kanssa.

Wolffin kerrotaan pyrkivän auttamaan ystäväänsä ja koettavan suostutella Williamsin tallipäällikkö, James Vowlesia, kääntymään Schumacherin suuntaan.

Vowles ja Wolff työskentelivät pitkään yhdessä Mercedeksellä, ennen kuin jälkimmäinen päätti siirtyä uuden kauden alla Williamsille. Miesten kerrotaan olevan edelleen lämpimissä väleissä, joka saattaa painaa vaakakupissa.

Tulevat osakilpailut ovat näin ollen todella tärkeässä asemassa sekä Sargeantin, että Schumacherin tulevaisuuden kannalta.

Lähde: GPFans

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1