Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-tähti jälleen asekohun keskellä – Vannoi muuttuvansa vain kaksi kuukautta sitten

Ja Morant jälleen asekohun keskellä
AOP

Memphis Grizzliesin Ja Morant on jälleen asekohun keskellä – vain noin kaksi kuukautta edellisen jälkeen.

Memphis Grizzlies hyllytti Ja Morantin jälleen kaikesta joukkueen toiminnasta, kun sosiaalisessa mediassa lähti leviämään video, jolla mies näyttää esittelevän jälleen asetta. Morant ei näyttäisi oppineen edellisestä kohusta lainkaan, sillä tämä on jo toinen kerta kahden kuukauden sisään, kun mies on hyllytetty aseen kanssa heilumisen vuoksi.

Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella pudonnut Grizzlies ei tilannetta paljoa kommentoinut. Seura totesi hyllyttävänsä Morantin, mutta ei kommentoi tapausta vielä sen enempää.

– Olemme tietoisia sosiaalisen median videosta Ja Morantiin liittyen. Hänet on hyllytetty kaikista joukkueen toiminnoista liigan tutkinnan ajaksi, Grizzliesin julkaisemassa tiedotteessa luki.

NBA:n tiedottaja Mike Bass vahvisti The Guardianin mukaan, että liiga on tietoinen tilanteeseen liittyvästä videosta ja kerää parhaillaan tilanteesta lisää tietoja.

Vain noin kaksi kuukautta sitten mies oli tosiaan täysin samassa tilanteessa, kun tämä julkaisi Instagramissaan videon yökerhosta, jossa hän esittelee kameralle asetta. Tuolloin NBA antoi miehelle kahdeksan ottelun pelikiellon.

Maaliskuun kohun aikaan Morant istui alas Jalen Rosen haastateltavaksi ja vannoi katuvana, ettei tapahtunut ollut se kuka hän todellisuudessa on. Mies kertoi osallistuvansa muun muassa terapiaan oppiakseen paremmat keinot stressin sekä tunteidensa käsittelyyn.

Grizzliesin kausi NBA:ssa päättyi noin pari viikkoa sitten, kun Los Angeles Lakers lähetti joukkueen kesälomille pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo