Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Tässä ovat NBA:n konferenssifinalistit! – Viimeinen paikka ratkesi uskomattomalla yksilösuorituksella

Boston Celticsin Jayson Tatum puhui itselleen ulosajon NBA:ssa
AOP

NBA:n konferenssien finalistit ovat nyt selvillä, kun Boston Celtics varmisti paikkansa itäisen konferenssin finaaliin sunnuntaina.

Celtics voitti Philadelphia 76ersin selvin luvuin 112-88 otteluparin seitsemännessä ottelussa. Ratkaisevassa ottelussa Celticsin sankariksi nousi supertähti Jayson Tatum, joka heitti 51 pistettä. Mies pisti samalla Stephen Curryn pari viikkoa sitten asettaman pudotuspelien seitsemännen ottelun piste-ennätyksen uusiksi.

– Olin helpottunut, että sain vielä yhden mahdollisuuden. Kautemme olisi voinut olla ohi kuudennen pelin jälkeen, Tatum kommentoi ottelun jälkeen.

Tappio on 76ersille jo kolmas peräkkäinen NBA:n konferenssin semifinaalissa, eikä joukkue ei ole edennyt konferenssifinaaliin sitten vuoden 2001. Tänäkin vuonna odotukset olivat korkealla, mutta Joel Embiidin sekä James Hardeninkin johdolla joukkue joutui pettymään jälleen.

Itäisen konferenssin finaalissa nähdään siis uusinta viime vuodesta, kun Celtics kohtaa jälleen Miami Heatin. Viime vuonna Celtics voitti finaalin seitsemässä ottelussa ja se saa tänäkin vuonna kotikenttäedun itselleen. Finaalisarja starttaa Bostonissa keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa.

– Tämä on vuoden parasta aikaa. Urheilijana rakastan tämä mahdollisuutta, Tatum kommentoi tulevasta finaalista.

Läntisessä konferenssissa saadaan varmuudella uusi mestari, sillä hallitsevan mestarin Golden State Warriorsin tie tyssäsi Los Angeles Lakersin käsittelyssä. Lakers kohtaa konferenssin finaalissa todella vahvasti koko kauden pelanneen Denver Nuggetsin. Tämä ottelupari starttaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo