Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottas paljasti suunnitelmansa uransa jatkosta – Paljasti yhden tekijän, joka F1-sarjassa kuluttaa

Valtteri Bottas haluaa jatkaa F1:ssa vielä pitkään
AOP

Valtteri Bottas ajaa parhaillaan 11. kauttaan F1-sarjassa. Eloisa ja vapautunut Bottas on kuitenkin vasta päässyt vauhtiin, eikä mies suunnittele kilparadan jättämistä ainakaan lähiaikoina.

Valtteri Bottas avasi ajatuksiaan uransa jatkosta Beyond the Grid -podcastissa Tom Clarksonin haastattelussa. 33-vuotias Bottas on yksi F1-sarjan kokeneimmista kuljettajista parhaillaan. Ainoastaan F1-veteraani Fernando Alonso, Bottaksen entinen tiimikaveri Lewis Hamilton ja Red Bullin Sergio Perez ovat aloittaneet suomalaista useammassa kilpailussa. Bottaksellakin vyön alle on kertynyt jo 205 F1-starttia.

– Se riippuu tietysti siitä, miten laji kehittyy. Mikä on lajin tilanne? Missä tiimissä olet? Millainen on ilmapiiri?, Bottas pohti kysyttäessä kisaako suomalainen 40-vuotiaaksi saakka.

– Jossain vaiheessa kaikki matkustaminen tulee mieleen. Haluaisitko mieluummin ajaa kilpaa toisella puolella maapalloa vai haluaisitko mieluummin olla pakkaamatta matkalaukkuasi ja jäädä kotiin? Luulen, että se iskee jossain vaiheessa. Se on aika kuluttavaa.

Bottaksen alkukausi Alfa Romeon kanssa ei ole ollut varsinaista pistehurjatelua, mutta mies on edelleen tyytyväinen asemaansa sekä esityksiinä tallissa.

– Olen silti enemmän kuin tyytyväinen, että voin tehdä tätä vielä pitkään. Kerron teille, että jatkanko 40-vuotiaaksi saakka sitten kun olen 39. Vielä on vaikeaa sitoutua niin pitkälle, mutta minulla on vielä monta, monta vuotta edessä varmasti.

– Olen vielä nuori joihinkin toisiin verrattuna. En näe F1-urani päättyvän ihan lähitulevaisuudessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1