Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Denver Nuggets aloitti konferenssifinaalin voitokkaasti – Joukkueen supertähdeltä heti historiallinen temppu

Denver Nuggets avasi NBA: konferenssifinaalit voitokkaasti
AOP

Denver Nuggets vei NBA:n läntisen konferenssin finaalisarjan ensimmäisen ottelun Los Angeles Lakersia vastaan.

Denver Nuggets ja Los Angeles Lakers starttasivat NBA:n konferenssifinaalit varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa. Nuggets päästi Lakersin lopulta ottelussa hyvin lähelle, mutta onnistui kuitenkin nappaamaan avausvoiton koriluvuin 132-126.

Nuggetsin supertähti Nikola Jokic kuvaili ottelua vuoristoradaksi. Nuggetsilla oli todella hyviä hetkiä, mutta toisaalta myös heikompia vaiheita, jolloin se päästi Lakersin mukaan otteluun. Nuggets johti ottelua parhaimmillaan jopa 21 pisteellä, mutta Lakers kiri neljännellä jaksolla jopa kolmeen pisteen päähän.

– Ensimmäisellä puoliajalla olimme todella hyviä ja kontrolloimme peliä. Mutta toisella jaksolla hukkasimme sen. He ovat todella hyvä ja taitava joukkue ja toisella puolikkaalla menetimme hieman malttimme, serbialaistähti Jokic kommentoi kenttähaastattelussa.

Jokic pelasi historiallisen tripla-tuplan heittäen vähintään 30 pistettä ja napaten vähintään 20 levypalloa. Samaan ei ole pystynyt NBA:n historiassa pudotuspeleissä kuin kaksi muuta pelaajaa. Jokicille puolestaan tällainen tripla-tupla oli jo uran toinen.

Lakersin Anthony Davis on ollut joukkueensa kantava voima koko pudotuspelien ajan. Myös konferenssifinaalin ensimmäisessä taistossa mies kantoi isoa vastuuta heittäen 40 pistettä ja napaten 10 levypalloa.

Erityisesti Jokicin ja Davisin välistä taistelua odotettiin ennen finaalisarjan alkua kovasti ja ensimmäisen ottelun perusteella miesten välillä on lupa odottaa kiivasta kamppailua myös tulevissa otteluissa. Ensimmäisen erän vei kuitenkin Jokic.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo