Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Philadelphia 76ersille huonoja uutisia – Löytyykö supertähdelle ottajia?

James Harden
AOP

James Hardenin ympärillä kuohuu jälleen. Philadelphia 76ersiä tällä kaudella edustanut Harden on lähteiden mukaan hylkäämässä seuran sopimustarjouksen ja lähdössä kohti uusia haasteita.

Philadelphia 76ersin kausi päättyi pettymykseen, kun joukkue hukkasi 3-2 johtoasemansa pudotuspeleissä ja taipui Boston Celticsille. Kauden päättymisen myötä myös James Hardenin ura Phillyssä saattaa olla ohi.

Oikuttelevan pelaajan maineessa oleva Harden on raportoidusti aikeissa kieltäytyä seuran 36,5 miljoonan euron sopimustarjouksesta. Näin ollen miehestä tulisi vapaa-agentti kesän aikana.

Hardenin kerrotaan etsivän ensisijaisesti pitkää sopimusta voittavassa organisaatiossa, jossa hän voisi taistella NBA:n mestaruudesta.

Harden teki kuluneen kauden aikana 58 ottelussa keskimäärin 21,0 pistettä, 10,7 syöttöä ja otti 6,1 levypalloa. Miehen on aiemmin uskottu olevan aikeissa jatkaa uraansa nykyisessä seurassaan, mutta mieli näyttää nyt muuttuneen.

Philadelphiassa kauden aikainen päätös otettiin raskaasti ja seura tiedotti tiistaina antaneensa potkut valmentaja Doc Riversille. Hardenin lähtö olisi jälleen uusi takaisku, mutta helpottaisi luonnollisesti joukkueen palkkakustannuksia.

Jenkkitähti on toistaiseksi edustanut NBA-urallaan 76:ersin lisäksi Oklahoma City Thunderia, Houston Rocketsia ja Brooklyn Netsiä.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo