Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-legenda ei suostu päättämään vielä uraansa: “Tämä ei ole ohi”

Henry Cejudo
AOP

Henry Cejudo ja Aljamain Sterling järjestivät viihdyttävän näytöksen hiljattain käydyssä UFC 288-otteluillassa. Kamppailu päättyi jälkimmäisen voittoon hajaäänituomiolla, jonka jälkeen Cejudon uskottiin paketoivan uransa. Mies vakuuttaa kuitenkin haluavansa jatkaa ottelemista.

Hiljattain vapaaottelukehiin kolmen vuoden tauon jälkeen palannut Henry Cejudo aikoo jatkaa uraansa. Entinen kahden painoluokan mestari kohtasi paluuottelussaan Aljamain Sterlingin.

Erittäin viihdyttävä ja tasaisissa merkeissä sujunut kamppailu päättyi lopulta Sterlingin voittoon, jonka uskottiin tarkoittavan sitä, että Cejudo ripustaa hankat naulaan lopullisesti. Mies kuitenkin vakuuttaa, että poltetta nousta oktagoniin riittää edelleen.

– Tämä ei ole vielä ohi, Cejudo kertoi Youtube-kanavallaan.

– En vain yksinkertaisesti voi lopettaa tällä tavalla. Minulla riittää virtaa suonissani ja olen oikealla tavalla vihainen. Olen päättäväinen ja määrätietoinen, eikä sillä ole mitään tekemistä Aljamainin, tai kenenkään muunkaan kanssa.

– Tässä on kyse minusta itsestäni ja unelmistani. Haluan haastaa itseäni ja ottaa selvää kuinka pitkälle voin päästä.

Cejudo paljasti myös kenet hän haluaisi kohdata seuraavaksi.

– Haluan Merab Dvalishvilin pään lautasella. Hän on ykköshaastaja, jonka lisäksi hän on ‘’Aljon’’ paras kaveri.

Lähde: LowKickMMA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit