Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Denver Nuggets kaatoi Lakersin toistamiseen – Lebron James kehui vastustajan pistekunkkua: “Hän on todistanut moneen kertaan kykynsä”

Jamal Murray Lakers pelaajien ympäröimänä.
AOP

Denver Nuggets otti toisen kiinnityksen NBA:n finaaleihin kaadettuaan Los Angeles Lakersin lukemin 108-103. Ottelun näkyvin pelaaja oli Nuggetsin Jamal Murray, jota Lakers ei saanut millään kuriin. Lebron James antoi pelin jälkeen reilut kehut vastustajalle.

NBA:n konferenssifinaalit jatkuivat torstain ja perjantain välisenä yönä Denver Nuggetsin ja Los Angeles Lakersin ottelulla. Lebron Jamesin johtama vierasjoukkue hukkasi pelissä johtoasemansa, jonka myötä Denver nousi ottelusarjassa 2-0 johtoon.

Ottelun paras pistemies oli Nuggetsin Jamal Murray, joka heitti 37 pinnaa. James ei lähtenyt pelin jälkeen selittelylinjalle, vaan kehui vastustajan tähtipelaajaa.

– Murray onnistui tänään heittopelissään. Hänen yrityksensä tuntuivat aina uppoavan, kun kellosta oli loppumassa aika. Hän sai kaksi isoa heittoa sisään, yhden ‘’AD:n’’ (Anthony Davisin) ja yhden minun ylitseni.

– Neljännessä erässä hänen kolmosensa onnistuivat kovalla prosentilla. Mikään ei kuitenkaan tullut yllätyksenä, sillä hän on todistanut moneen kertaan kykynsä.

– Mielestäni puolustimme hyvin, emmekä tehneet isoja virheitä. Joskus pelit ratkeavat tässä liigassa pieniin asioihin. Meillä on nyt mahdollisuus kääntää tilanne kotiareenallamme.

Lähde: Heavy.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo