Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Heinäkuussa nähdään todellista UFC-loistoa! – Panoksena ottelu Makhachevia vastaan?

UFC-mestaruusvyö
AOP

Dustin Poirier ja Justin Gaethje kohtaavat heinäkuun lopulla järjestettävässä UFC 291-tapahtumassa. Panoksena on Jorge Masvidalilta vapaaksi jäänyt BMF-titteli.

Heinäkuun UFC 291-tapahtumassa on luvassa mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Dustin Poirier ja Justin Gaethje astuvat oktagoniin.

Herrat ovat otelleet kerran aikaisemmin, jolloin Poirier otti voiton teknisellä tyrmäyksellä. Näin ollen Gaethjella on revanssin paikka kamppailussa, jonka panoksena on BMF-vyö. Kyseinen titteli jäi vapaaksi Jorge Masvidalilta, joka paketoi hiljattain vapaaottelu-uransa.

Masvidal astui neljä kertaa häkkiin BMF-voittonsa jälkeen, muttei suostunut kertaakaan asettamaan vyötä panokseksi.

Lajilegenda, Daniel Cormier, kommentoi tulevaa tapahtumaa.

– Onko BMF-tittelin uusi mestari valmis puolustamaan vyötään? Uskon, että on, etenkin, jos muita titteliotteluita ei ole saatavilla.

– Masvidal ei halunnut puolustaa titteliään, vaikka hänelle tarjottiin siihen useampi tilaisuus. Tuleeko ‘’The Rock’’ (Dwayne Johnson) jälleen olemaan paikalla antamassa tapahtumalle lisää uskottavuutta, aivan kuten Madison Square Gardenissa?

– Ottelun voittajalla on joka tapauksessa mahdollisuus päästä ottelemaan mestaruudesta Islam Makhachevia vastaan. On aina todennäköisempää päästä ottelemaan isoimmista titteleistä tärkeän voiton jälkeen.

Lähde: LowKickMMA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit