Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Läpimurtoa odotellessa: Toto Wolff myöntää Hamiltonin sopimusneuvotteluiden haasteet: “Olen häpeissäni tilanteesta”

Lewis Hamilton Istanbul Parkin radalla.
AOP

Lewis Hamiltonin sopimusneuvottelut ovat polkeneet jo pitkään paikallaan, eikä brittitähden tilanteeseen ei olla edelleenkään saatu selvyyttä. Nyt aiheesta avaa suunsa Mercedeksen tallipäällikkö, Toto Wolff.

Mercedeksen pilttuussa on edelleen sama tilanne. Lewis Hamiltonin jatko on täysin kysymysmerkki, sillä mestari ei ole edelleenkään tehnyt päätöstä jatkonsa suhteen.

Englantilaisen ensi vuoden suunnitelmat ovat täysin arvailujen varassa, sillä hänen nykyinen diilinsä on umpeutumassa kuluvan kilpailukauden jälkeen. Jatkosopimusneuvottelut ovat tökkineet jo pidemmän aikaa, joka ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Mercedeksen tallipäällikkö, Toto Wolff, myöntää tilanteen olevan haastava.

– Olen häpeissäni tilanteesta. Tiedämme, että aina kolmen vuoden välein meillä tämä edessämme. Tuntuu siltä, että joudun neuvottelemaan taloudellisista ehdoista läheisen ystäväni kanssa. Miten se onnistuu? Tällainen ei tunnu normaalilta.

– Haluan parasta Hamiltonille, mutta on selvää, että minun on ajateltava tiimin etua. Tämä on kenties ensimmäinen kerta viimeisen 10 tai 11 vuoden aikana, kun meidän kahden tavoitteet eroavat toisistaan.

Hamiltonin ei uskota olevan siirtymässä muihin maisemiin, vaikka englantilainen on myöntänyt aiemmin haaveilevansa Ferrarilla kilpailemisesta.

Lähde: Formula1News.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1