Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Los Angeles Lakers tukalassa tilanteessa NBA:n pudotuspeleissä – Nyt vaaditaan historiallista temppua

Lakers - Nuggets, NBA:n läntinen konferenssifinaali
AOP

Los Angeles Lakers on selkä seinää vasten NBA:n läntisen konferenssin finaalisarjassa. Denver Nuggets otti varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa jo ottelusarjan kolmannen voittonsa ja johtaa finaalia nyt puhtaalla pelillä 3-0.

Nikola Jokic ei yltänyt aivan omaan parhaimpaansa, mutta Nuggetsin riveistä löytyi onneksi muitakin vastuunkantajia. Jamal Murray oli ensimmäisellä puolikkaalla hurjassa vireessä heittäen 30 pistettä ja johdatti Nuggetsin mukavaan johtoon. Toisella puolikkaalla Murrayn vauhti hieman hyytyi, mutta mies lisäsi vielä 7 pistettä pistepottiinsa.

Kolmannella neljänneksellä Lakers saikin kirittyä itsensä mukaan peliin hurmiollisen kotiyleisön edessä. Kotiyleisö Los Angelesissa hiljentyi kuitenkin viimeisen neljänneksen lopussa, kun päänsä kylmänä pitänyt Nuggets karkasi jälleen tavoittamattomiin.

Lakers onkin nyt todella tiukan paikan edessä, kun se pelaa pakkovoitoista. Koskaan aiemmin ei NBA:n historiassa ole mikään joukkue pystynyt nousemaan 0-3 tappioasemasta pudotuspeleissä enää voittoon saakka. Lakersillä onkin siis edessään lähes mahdoton tehtävä, mutta joukkue jatkaa taistelua loppuun saakka.

– En voi puhua muiden pelaajien puolesta, sillä en tiedä mitä heidän päässään liikkuu juuri nyt, mutta minä ainakin uskon vielä, Lakersin supertähti LeBron James vakuutteli lehdistötilaisuudessa.

– Olemme taistelleet päästäksemme tähän ja saadaksemme tämän mahdollisuuden. Voimme maanantaina joko tulla ja lähteä kotiin, tai sitten voimme taistella vielä yhdestä päivästä. Ja tällä ryhmällä joka meillä on, tiedän mikä vastaus on, Austin Reaves puolestaan kommentoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo