Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

40 miljoonaa ja huippukuljettajien vaihtokauppa – Toteutuuko F1-sarjan kohuttu siirto?

Nähdäänkö F1-sarjassa huippukuljettajien vaihtokauppa?
AOP

F1-sarjassa vietettiin väliviikkoa, sillä Italian Emilia Romagnan osakilpailu jouduttiin perumaan alueen tulvien vuoksi. Väliviikko kilpailusta on antanut formulafaneille taas aikaa spekuloida kuljettajien tulevaisuuksilla.

Kenties suurin puheenaihe mahdollisissa siirroissa on ollut jo pitkään Mercedeksen Lewis Hamilton ja tämän tulevaisuus. Seitsenkertaista maailmanmestaria on viety huhuissa vahvimmin Ferrarin leiriin ensi kaudeksi.

Hamilton metsästää vimmatusti historiallista kahdeksatta maailmanmestaruuttaan, mutta aika ei ole enää 38-vuotiaan brittikuljettajan puolella. Miehen päätös ensi kauden tallista onkin mitä luultavimmin unelman kannalta ratkaiseva. Mercedes on jäänyt tällä kaudella pahasti jälkeen Red Bullin vauhdista, eikä taistelu maailmanmestaruudesta näytä ainakaan tallin nykyisellä vauhdilla kovin realistiselta.

Nyt huhujen mukaan Ferrari olisi valmis tarjoamaan Hamiltonille 40 miljoonan punnan sopimuksen ensi kaudeksi. Sopimusneuvottelut ovat huhujen mukaan edenneet jo hyvän aikaa ja Ferrarin presidentin John Elkannin on kerrottu olleen yhteydessä Hamiltoniin.

Ferrarin kannalta Hamiltonin mahdollinen siirto italialaistalliin poikisi yhden kahdesta mahdollisesta skenaariosta; Joko brittikuljettaja tulisi tallin nykyisen tähtikuskin Charles Leclercin rinnalle, jolloin Carlos Saintz saisi siirtyä edestä. Tämä lienee tallin kannalta mieluisin vaihtoehto.

Toinen vaihtoehto olisi kuitenkin, että Hamilton liittyisi Saintzin rinnalle, mikäli huhuttu vaihtokauppa Mercedeksen ja Ferrarin välillä toteutuisi ja Leclerc siirtyisi vaihdossa Hopeanuolten leiriin.

Paljon riippuu kuitenkin Mercedeksen kehityksestä vielä tällä kaudella. Tallilta nähdään tulevan viikonlopun Monacon GP:ssä uudistuksia, jotka kertovat varmasti paljon tallin suunnasta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1