Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n itäisen konferenssin mestarin räpiköinti jatkuu: “En edes tiedä mistä aloittaa, se oli vain noloa”

Boston Celtics joutui pettymään Miami Heatin vieraana
AOP

NBA:n itäisen konferenssin hallitseva mestari Boston Celtics on pahassa pulassa Miami Heatin kanssa. Heat voitti varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa jo finaalisarjan kolmannen pelinsä ja on enää yhden voiton päässä NBA:n finaaleista.

Celticsillä oli jo ennen maanantain ottelua kova työ edessään, sillä se hävisi molemmat finaalisarjan kotiottelunsa. Maanantain tappion jälkeen bostonlaisten urakka näyttää kuitenkin lähes mahdottomalta.

Play-in -turnauksen kautta pudotuspeleihin suoriutuneesta Heatista on kuoriutunut pudotuspeleissä aivan uusi joukkue. Se on pelannut hurjalla intensiteetillä ja osoittanut haluavansa mestaruuden.

Maanantain pelistä odotettiin kuitenkin tiukkaa, sillä Celtics on ollut koko kauden vieraskentällä todella vahva. Selkä seinää vasten pelanneen joukkueen odotettiin tulevan maanantain otteluun ryminällä. Toisin kuitenkin kävi.

Heat heitti ottelun alussa hurjalla prosentilla ja pääsi puoliajalle pienoisessa karussa. Kolmannella neljänneksellä Bostonin kamelin selkä kuitenkin katkesi ja Miami karkasi lähes 30 pisteen karkumatkalle.

Hallitsevan konferenssimestarin riveistä ei löytynyt tiukalla hetkellä taistelutahtoa, vaan Celtics-pelaajien päät painuivat kori korilta syvemmälle alas ja kentällä näkyi lamaantunut joukko.

– En edes tiedä, mistä aloittaa. Tämä on selvä pettymys. Minusta tuntuu, että petimme fanikuntamme ja organisaatiomme. Me petimme itsemme. Ja se oli kollektiivista. Voimme osoitella sormella, mutta todellisuudessa se oli vain noloa, Celticsin Jaylen Brown päivitteli.

Heatilla on mahdollisuus sinetöidä lippu NBA:n finaaleihin varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa kotonaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo