Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Niklas Anttila vakuuttava frisbeegolfin ammattilaiskiertueella Yhdysvalloissa

Eagle McMahon
Disc Golf Pro Tour

Maailman kovimman ammattilaiskiertueen Disc Golf Pro Tourin osakilpailu käytiin viikonloppuna Oregonissa Yhdysvalloissa. Kuvankauniissa maisemissa pelattu Silver-tason osakilpailu houkutteli paikalle maailman parhaat pelaajat.

Suomalaisista Niklas Anttila oli koko viikonlopun erinomaisessa vireessä ja hän oli lopputuloksissa jaetulla viidennellä sijalla tuloksella -25. Anttila pelasi myös rating-lukeman mukaan yli tasonsa koko viikonlopun ajan. Lopputuloksissa Anttila oli jaetulla viidennellä sijalla tuloksessa -25. Niklas sai hyvin ruutuaikaa Disc Golf Networkin lähetyksessä upeilla pitkillä puttisuorituksilla. Anttila tienasi viikonlopusta noin 1100 euroa.

Kilpailun voitti viime vuonna Nokialla järjestetyn European Openin voittaja Eagle McMahon. McMahon nappasi voiton tasaisen vakuuttavan esityksen jälkeen tuloksella -31. Hän on tunnettu pitkistä heitoistaan, joista oli paljon apua viikonlopun radalla. Suomalaisen Discmanian sponsoroima Eagle nettosi voitollaan noin 3000 euroa.

Muut kolme suomalaista pääsivät myös rahapalkinnoille viikonloppuna. Väinö Mäkelä oli lopputuloksissa jaetulla 24 sijalla tuloksella -17. Tuomas Hyytiäinen oli jaetulla sijalla 33 tuloksessa -14 ja Joona Heinänen täydensi hyvää suomalais viikonloppua olemalla 40. tuloksella -12.

Naisten luokassa upeaa draamaa

Naisten sarjassa ei nähty tänä vuonna suomalaisia. Yhdysvaltalaiset Jennifer Allen ja Holyn Handley tarjosivat upean näytöksen, kun he kamppailivat voitosta viimeisellä kierroksella. Molemmat metsästivät ensimmäistä voittoaan Yhdysvaltain ammattialiskiertueella.

Allen sai uskomattoman alun viimeiselle kierrokselle, kun hän heitti heti ensimmäisellä väylällä hole-in-onen. Video löytyy Twitteristä täältä: https://twitter.com/DiscGolfProTour/status/1660333495871324164?s=20. Hole-in-one siivitti Allenin lopulta voittoon, jonka hän omisti alkuvuodesta menehtyneelle äidilleen.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut