Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Suomalaisfrisbeegolfarit dominoivat European Pro Touria Belgiassa

Heidi Laine
Marika Salmi and European Pro Tour

Euroopan kovatasoisimman ammattilaiskiertueen European Pro Tourin toinen osakilpailu käytiin Belgiassa viikonloppuna. Viikonloppu oli todellista suomalaisten frisbeegolfareiden näytöstä, kun sekä avoimessa luokassa, että naisissa viikonloppu päättyi suomalaisjuhliin.

Teemu Talikainen voitti vakuuttavalla esityksellä avoimen luokan tuloksella -26. Toiseksi jäänyt Ville Ahokas jäi voittajasta viisi heittoa. Kolmanneksi ylsi loppukirillä Rasmus Saukkoriipi tuloksella -20.

Helsingistä kotoisin olevan Talikaisen toinen kierros lauantaina oli erittäin vakuuttava, kun hän teki rataennätyksen Belgian suosituimmalle radalle. Muut kilpailijat eivät pystyneet vastaamaan vuoden 2022 junioriksi valitun Talikaisen näytökseen päätöskierroksella.

Heidi Laine voitti naisten luokan tuloksella +5 ja jätti toiseksi tulleen virolaisen Anneli Tõugjas-Männisten kolmen heiton päähän.

Laine kiersi alkukauden Yhdysvalloissa Disc Golf Pro Tourilla ja palasi kilpailemaan Eurooppaan toukokuun alussa. Laine on viime vuoden European Pro Tourin kokonaiskilpailun voittaja. Laine kuittasi voitosta noin 890 euroa.

European Pro Tour jatkuu kahden viikon päästä 2.-4.6. Virossa Estonian Openilla. Kuusinkertainen maailmanmestari ja ylivoimaisesti tunnetuin frisbeegolfaaja Paul McBeth saapuu myös Viroon Yhdysvalloista haastamaan suomalaiset huippupelaajat.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Frisbeegolfmedia. Lisää aiheesta täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut