Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Denver Nuggets juhli historiallista mestaruutta ja millä tavalla!

Denver Nuggets juhli NBA:n läntisen konferenssin mestaruutta
AOP

Denver Nuggets on NBA:n läntisen konferenssin mestari ja etenee NBA:n finaaleihin.

Nuggetsin konferenssimestaruus varmistui, kun se voitti Los Angeles Lakersin suoraan neljässä ottelussa. Neljäs ja ratkaiseva voitto tuli Lakersin kotiparketilla varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa ja Nuggets voitti samalla 47 vuotisen historiansa ensimmäisen konferenssimestaruuden.

– Kun päätössummeri soi, se oli melkein epätodellista hetken. En voisi olla ylpeämpi tästä joukosta, Denver-valmentaja Michael Malone kommentoi.

Lakersilla oli mestaruuden kannalta lähes mahdoton työ edessään, mutta se halusi vähintäänkin viivästyttää Nuggetsin juhlia ja venyttää ottelusarjan ratkaisua. Nuggets osoitti kuitenkin sen, mistä sitä on kehuttu koko kauden mittaan.

– Puhuimme AD:n [Anthony Davis] kanssa juuri ja olimme yksimielisiä siitä, että tämä on yksi parhaista joukkueista, ellei jopa paras joukkue, jota vastaan olemme yhdessä pelanneet, Lakersin LeBron James totesi.

Lakers sai hyvän alun otteluun ja piti koko ensimmäisen puolikkaan Nuggetsin reilun 10 pisteen päässä. Kolmannessa erässä Nuggets pääsi kuitenkin yhä paremmin korille ja Lakersilta alkoi loppua keinot hyökkäysten pysäyttämiseen.

Ottelun viimeisellä minuutilla peli oli tasan. Nuggetsin Nikola Jokic viimeisteli oman mahdollisuutensa, kun toisessa päässä James ei osunut omiaan. Nuggets voitti ottelun kahden pisteen turvin 111-113.

Voiton myötä Nuggets eteni ensimmäistä kertaa historiassaan NBA:n finaaleihin. Finaaleissa se saa vastaansa joko Miami Heatin tai viime vuoden finalistin Boston Celticsin. Heat johtaa otteluparia parhaillaan 3-0.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo