Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nähdäänkö UFC-tähtien välillä neljäs kohtaaminen? – “Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan”

Alexander Volkanovski
AOP

Alexander Volkanovski ja Max Holloway ovat kohdanneet kolme kertaa ja australialainen on vienyt kaikki kamppailut nimiinsä. Miesten välille on kaavailtu neljättä kamppailua. Volkanovski arvioi median edessä ottelun toteutumisen mahdollisuuksia.

UFC:n historian parhaimpien höyhesarjan ottelijoihin kuuluvat Alexander Volkanovski ja Max Holloway ovat kumpikin tahollaan todistaneet kuuluvansa edelleen lajin kirkkaimalle huipulle.

Miesten välillä on nähty uskomattomia taisteluita, mutta Volkanovski on vienyt jokaisella kerralla pidemmän korren.

Edellisessä ottelussaan Islam Makhacheville hävinnyt Volkanovski ottaa kantaa mahdolliseen neljänteen otteluun Hollowayta vastaan.

– Sitä olisi vaikea myydä, tiedättekö mitä tarkoitan? Kolme ottelua samaa kaveria vastaan ja kolme voittoa. Entä jos hän voittaisi neljännen? Mitä sen jälkeen tapahtuisi? Pitäisikö meidän otella vielä kaksi kertaa? Uskoakseni olen todistanut jo moneen kertaan tasoni häntä vastaan.

– Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan, mutta kuten sanoin, haluan otteluita, jotka kiinnostavat minua. Rehellisesti sanottuna, tavoitteeni ovat juuri nyt jossain muualla. Ehkä siitä tulisi erilaista, mutta se ei kuulosta kovin jännittävältä.

Lähde: BJ Penn

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit